De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘Dordrecht 800 jaar stad’ De marketing van Gerben Baaij,

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘Dordrecht 800 jaar stad’ De marketing van Gerben Baaij,"— Transcript van de presentatie:

1 ‘Dordrecht 800 jaar stad’ De marketing van Gerben Baaij,
Dordrecht Marketing

2 De vierde Mijlpaal 800 jaar stadsrechten Dordrecht. Hiermee is Dordrecht de oudste stad van Holland! Dordrecht is Jarig … … en dus vieren we 800 jaar stad.

3 In het spraakgebruik Dordrecht 800 jaar stad

4 In het woordmerk/logo Centrale website: dordrecht800.nl
Lokaal: 800 jaar stad Buiten Dordrecht: Dordrecht 800 jaar stad

5 Wat willen we bereiken? Marketing zonder doel is zinloos

6 Wat willen we bereiken? Feest voor alle Dordtenaren
Versterken saamhorigheid inwoners en verbondenheid met de stad Een programma dat verbindt en zich óók in de wijken afspeelt Verhogen kennis Dordtenaren over stad en betekenis in geschiedenis Vergroten naamsbekendheid Dordrecht (historische stad met belangwekkende geschiedenis) Media-aandacht (Extra) toeristisch bezoek aan de binnenstad en programma

7 Uitstraling van de campagne met kernwaarden
Feestelijk en herkenbaar logo/beeldmerk Kleurenpalet o.b.v. kleurenwaaier van de stad (‘Dordtse kleuren’) Herkenning van iconische plekken van Dordrecht Uitwerken marketingcampagne vindt nu plaats Logo en uitstraling: we lichten vandaag een tipje van de sluier op Half oktober: Presentatie programma door college (hoofdlijnen)

8 Stiekem voorbeeldje

9 Wat gaan we doen om u te helpen?
U krijgt van ons: Het logo en info hoe dat te gebruiken (te downloaden van site) Basismateriaal 800 jaar stad en (de geschiedenis van) Dordrecht Checklist en tips voor uw eigen marketing Plaatsing van uw informatie op centrale website en in overzichten, agenda’s, programmaoverzichten etc. Materiaal (in bruikleen), zoals vlaggen en banners van Dordrecht 800, om bij uw eigen evenement te gebruiken voor de “aankleding”.

10 Wat verwachten we van u? Dat u niet alleen uw project maar ook zelf een marketingplan opstelt en eigen communicatie uitvoert; Ons tijdig informeert over inhoud en wijzigingen (Wij zullen waar mogelijk ondersteunen, maar kunnen helaas niet de marketing van programmaonderdelen vanuit centrale organisatie doen …)

11 Wat zijn belangrijke momenten voor u?
Houdt de data in de gaten voor de subsidieaanvragen Vanaf begin september is de site online: we willen we graag zo snel mogelijk informatie van u Vult het formulier op de website in: Deadline: 1 oktober (met oog op presentatie programma)

12 Voor check/vragen: Algemene vragen en over subsidies:
Voor marketingvragen:


Download ppt "‘Dordrecht 800 jaar stad’ De marketing van Gerben Baaij,"

Verwante presentaties


Ads door Google