Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdChristina Vink Laatst gewijzigd meer dan 5 jaar geleden
1
HOOFDSTUK 5 DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN
L. Berlage A. Decoster Inleiding tot de Economie © 2005 Universitaire Pers Leuven HOOFDSTUK 5 DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN
2
Tabel 5.1: De balans vóór winstverdeling
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
3
Tabel 5.2: De resultatenrekening
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
4
Tabel 5.3: Structuur van de Belgische ondernemingen in 2002
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
5
Tabel 5.4: Het productieproces ‘tekst schrijven’
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
6
Figuur 5.1: Het productieproces ‘tekst schrijven’ met een tekstverwerker
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
7
Tabel 5.5: Gemiddelde en marginale fysische productiviteit en waardeproductiviteit bij het tikken van tekst met een tekstverwerker INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
8
Figuur 5.2: Gemiddelde en marginale productiviteit
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
9
Arbeidsbehoefte in de graanbouw in man-uren per hectare
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
10
Restaurantkosten, exclusief drank
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
11
Figuur 5.3: Een productiefunctie met variabele meeropbrengsten
INLEIDING TOT DE ECONOMIE HOOFDSTUK 5: DE ONDERNEMING – BEDRIJFSECONOMISCHE ASPECTEN © 2005 UNIVERSITAIRE PERS LEUVEN
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.