De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Enquête Familievereniging Fijn van Draat

Verwante presentaties


Presentatie over: "Enquête Familievereniging Fijn van Draat"— Transcript van de presentatie:

1 Enquête Familievereniging Fijn van Draat
September 2017

2 Toelichting enquête en diagrammen
In totaal zijn er 32 enquêtes retour gekomen, waarvan 24 per post* en 8 ingevuld online (geen doublures). Enkele vragen zijn hier en daar niet beantwoord en hebben “NVT” meegekregen; het totaal aantal stemmen is dan minder dan het aan- tal teruggekomen enquêtes De onderwerpen waar meerdere antwoorden op gegeven konden worden zijn met een ꙭ aangegeven i.v.m. de juiste interpretatie van het diagram. Deze diagrammen dienen “minder absoluut” te worden genomen. Bij een enkel diagram is een verklarende tekst toegevoegd.

3 1.1 : Mijn belangstelling/ mogelijke doelstellingen familievereniging ꙭ
Totaal 110 antwoorden

4 1.2: Voortbestaan familievereniging ꙭ

5 2.1: Jaarvergadering/familiedag/excursie

6 2.2: Mijn belemmeringen voor het bijwonen van een familiedag
Anders : Leeftijd, afstand, overige activiteiten op zaterdag

7 2.3 : Wenselijke frequentie van de familiedag

8 2.4 : Inhoud (jaar) vergaderingen

9 2.5 : Inhoud familiedag ꙭ

10 2.5 aanvullende suggesties (met dank aan Diewertje)
Het zou leuk zijn als we een soort jongerenclub hebben in de vereniging. Maar dan lijkt het me goed dat deze club ook een eigen “bestuur” heeft. Of een “commissaris” die de jongerenclub vertegenwoordigd in het reguliere bestuur. Het is wellicht ddn idee om aparte activiteiten te organiseren voor jongeren, gezinnen met (jonge) kinderen en senioren. Ik kan me voorstellen dat de belangstelling en wensen nogal uiteenlopen tussen deze groepen. Een 2-jaarlijkse overkoepelende vergadering voor de totale vereniging is dan mogelijk een optie?

11 3.1 Verzamelen en verspreiding genealogische gegevens en bijhouden stamboom. Waardering

12 3.2: Verzamelen en verspreiding genealogische gegevens en bij houden stamboon. Wensen en suggesties

13 4.1 Fijn van Draat Magazine. Waardering

14 4.2 Fijn van Draat Magazine. Wensen ꙭ

15 4.2 aanvullende suggesties (1. met dank aan Diewertje)
Ik vind de mix tussen verhalen uit het verleden en heden juist wel interessant. Wat meer plaatjes zou leuk zijn en via kan dat wellicht ook in kleur. Als dat bestand te groot wordt kan het wellicht met een link (naar de website)? Het accent op nu levende naamgenoten vind ik wel leuker. Een rubriekje met naamgenoten (nu levende naamgenoten) buiten Nederland is ook leuk denk ik. Zij er geschilderde portretten van naamgenoten van voor de periode van de fotografie? Kunnen geboorte- en overlijdens berichten per worden gestuurd?

16 5.1 : Website en nieuwe media. Waardering

17 5.2 : Website en nieuwe media. Wensen

18 Overige suggesties/opmerkingen
Naast een what’s app groep is het wellicht interessant om actuele zaken die we in de familie willen delen op een facebook groep te zetten. Communicatie voor de jongerengroep gaat uitsluitend via facebook, Instagram e.d. Dus willen we die groep echt bereiken, dan ontkomen we daar niet aan denk ik. (volgens Diewertje) . Dank aan het bestuur voor de inzet! De stamboom beantwoordt vragen over FvD’en die anders niet gevonden zouden kunnen worden. Arend uit Apeldoorn is bereid tot het bestuur toe te treden. Bernadette Santing-FvD is bereid mee te werken aan de website en indien van toepassing iets voor de kinderen te doen op een fam. dag.


Download ppt "Enquête Familievereniging Fijn van Draat"

Verwante presentaties


Ads door Google