De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pluriformiteit Art. 20.2 van de Universele Verklaring over de Rechten van de Mens (UVRM) luidt: “Niemand mag worden gedwongen tot een vereniging te behoren”.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pluriformiteit Art. 20.2 van de Universele Verklaring over de Rechten van de Mens (UVRM) luidt: “Niemand mag worden gedwongen tot een vereniging te behoren”."— Transcript van de presentatie:

1 Pluriformiteit Art van de Universele Verklaring over de Rechten van de Mens (UVRM) luidt: “Niemand mag worden gedwongen tot een vereniging te behoren”.

2 Pluriformiteit Soms moet het belang van een minderheid wijken voor dat van een meerderheid. Maar wanneer een meerderheid zijn wil oplegt aan een minderheid zonder overtuigende redenen, ontstaat verzet wat niet past in een democratische samenleving .

3 Pluriformiteit Hiervoor heb ik aangetoond dat de NBA regelgeving sommige bloedgroepen het economisch functioneren onnodig bemoeilijkt. Dat moet stoppen! Daarvoor is nodig dat iedere bloedgroep zijn eigen broek mag ophouden en haar eigen regelgeving kan bepalen.

4 Pluriformiteit Het is voor mij onbegrijpelijk waarom na zoveel jaren interne discussie het besef nog niet is doorgedrongen dat je zonder heel goede redenen, bloedgroepen niet moet onderdrukken. Geef de bloedgroepen binnen de NBA toch de mogelijkheid hun eigen regels te bepalen.

5 Pluriformiteit Ik hoop dat deze bijeenkomst er aan bijdraagt dat dit besef doordringt en de noodzaak wordt ingezien. Ook door de grote kantoren.


Download ppt "Pluriformiteit Art. 20.2 van de Universele Verklaring over de Rechten van de Mens (UVRM) luidt: “Niemand mag worden gedwongen tot een vereniging te behoren”."

Verwante presentaties


Ads door Google