De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Spaarplan Ontvang intrest van 1 % op jaarbasis op de gestorte bedragen. Enkel toegekend bij deelname aan de reis Verrekend met de factuur aan de groep.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Spaarplan Ontvang intrest van 1 % op jaarbasis op de gestorte bedragen. Enkel toegekend bij deelname aan de reis Verrekend met de factuur aan de groep."— Transcript van de presentatie:

1

2 Spaarplan Ontvang intrest van 1 % op jaarbasis op de gestorte bedragen. Enkel toegekend bij deelname aan de reis Verrekend met de factuur aan de groep. Hoe meer deelnemers + hoe langer de termijn = des te meer intrest Hoe gaat het in zijn werk? Start een groepsspaarplan : de groep spaart met JEKA - Aantal deelnemers + startdatum spaarplan worden aan JEKA doorgegeven per mail - JEKA bezorgt: Rekeningnummer + bedrag + persoonlijke mededeling Voorschotten voor het aantal deelnemers ( €75) worden gestort in het spaarplan ( voor 05/03/2019) door de groep Wijziging aantal deelnemers kan tem 10/12/2019 Zij die later instappen moeten het aantal gemiste maanden inhalen Januari / mei worden tussentijdse overzichten aan groepsleiding gestuurd Stortingen in het spaarplan aan JEKA duren tem 5/6/2020

3 Spaarplan Groepsspaarplan : de groep spaart met JEKA - Aantal deelnemers wordt aan JEKA doorgegeven + startdatum spaarplan - Rekeningnummer + bedrag + mededeling krijg je van JEKA Voorschotten voor het aantal deelnemers ( €75) worden gestort in het spaarplan ( voor 10/12/2019) door de groep Wijziging aantal deelnemers kan tem 10/12/2019 Zij die later instappen moeten het aantal gemiste maanden inhalen Januari / mei worden tussentijdse overzichten aan groepsleiding gestuurd Stortingen in het spaarplan aan JEKA duren tem 5/6/2020 Juni 2020 : De groepsleider ontvangt een overzicht van de reeds betaalde bedragen per deelnemer Verrekening factuur ( gratis personen, reeds betaalde bedragen, etc. ) Restbedrag factuur wordt aan JEKA door de groep overgemaakt Na het kamp : Eventuele verrekening van annulaties, …


Download ppt "Spaarplan Ontvang intrest van 1 % op jaarbasis op de gestorte bedragen. Enkel toegekend bij deelname aan de reis Verrekend met de factuur aan de groep."

Verwante presentaties


Ads door Google