De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De tabernakel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De tabernakel."— Transcript van de presentatie:

1 de tabernakel

2 het reukofferaltaar

3 Ik wil wonen Deut. 12:11a,12a Dan zal daar de plaats zijn die de Here uw God, zal uitkiezen om Zijn naam daar te laten wonen. Daar zult u zich verblijden voor het aangezicht van de Here uw God. (HSV)

4 Gebed Rom. 8:34c Die ook aan de rechterhand God is. Die ook voor ons pleit.

5 Gebed Rom. 8:34c Die ook aan de rechterhand God is. Die ook voor ons pleit Joh.5:14b en dit is de vrijmoedigheid die wij hebben in het toegaan tot God, dat Hij ons verhoort telkens als we iets bidden naar zijn wil.

6 Reukwerk Openb.8: 3,4 en er kwam een andere engel, die met een gouden wierookvat bij het altaar ging staan. Aan hem werd veel reukwerk gegeven, opdat hij dat samen met de gebeden van alle heiligen op het gouden altaar vóór de troon zou leggen. En de rook van het reukwerk steeg, met de gebeden van de heiligen, uit de hand van de engel op tot vóór God.

7 Reukwerk Psalm 141:2 Laat mijn gebed als reukwerk voor uw aangezicht staan, laat mijn opgeheven handen als het avondoffer zijn.

8 Lofoffers 1 Petr.2:5 … gebouwd tot een heilig priesterschap om geestelijke offers te brengen. Hebr.13:15 Laten we dan altijd door Hem een lofoffer brengen aan God, namelijk de vrucht van lippen.

9 Lofoffers Psalm 34:2 Ik zal de Here te allen tijde loven, Zijn lof zal voortdurend in mijn mond zijn.

10 Ik wil wonen Deut. 12:11a,12a Dan zal daar de plaats zijn die de Here uw God, zal uitkiezen om Zijn naam daar te laten wonen. Daar zult u zich verblijden voor het aangezicht van de Here uw God. (HSV)

11 Genadetroon Openb.8: 3,4 en er kwam een andere engel, die met een gouden wierookvat bij het altaar ging staan. Aan hem werd veel reukwerk gegeven, opdat hij dat samen met de gebeden van alle heiligen op het gouden altaar vóór de troon zou leggen. En de rook van het reukwerk steeg, met de gebeden van de heiligen, uit de hand van de engel op tot vóór God.


Download ppt "De tabernakel."

Verwante presentaties


Ads door Google