De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Autisme BelevingsCircuit Autisme ervaren en leren kennen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Autisme BelevingsCircuit Autisme ervaren en leren kennen."— Transcript van de presentatie:

1 Autisme BelevingsCircuit Autisme ervaren en leren kennen

2 Workshop AutismeBelevingsCircuit
Hoe is het om autisme te hebben? Tijdens de workshop ga je voelen, ruiken, proeven, horen en zien hoe dat anders in zijn werk kan gaan bij mensen met autisme. Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan. In de workshop leer je meer over wat autisme is en krijg je meer begrip voor autisme.

3 Absolute aanrader. Hoe je je kijk op de wereld kan verrijken.
Marjan Dank voor deze mooie workshop! Een goed verhaal en een meerwaarde om op deze manier te ervaren hoe ingewikkeld de ogenschijnlijk ‘gewone’ dingen in ons leven voor mensen met autisme kunnen zijn. Sandra In 10 opdrachten naar autismevriendelijker Via tien korte opdrachten brengt dit ABCircuit je in de gevoelswereld van autisme. Elke opdracht in dit parcours probeert je een autistische ervaring te laten opdoen, steeds gekoppeld aan een tip voor autismevriendelijkheid.

4 Voor wie Waar & wanneer Deelnemen
Het AutismeBelevingsCircuit is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. Voorkennis over autisme is niet nodig. Voor groepen van 10 tot 20 personen. Duur: ca. 3 uur Kosten: € 45,- p.p. (incl. btw) Waar & wanneer De workshop wordt regelmatig gegeven op de Autisme Campus. De data staan op onze site: Locatie: Florynwei 3b, 9251 MP Burgum De workshop AutismeBelevingsCircuit geven we ook op locatie. Geschikt voor bijvoorbeeld teamdagen of studiedagen. Deelnemen Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Kirsten Adema: E: T:

5 Autisme Campus Over Autisme
Het doel van de stichting Autisme Campus is om een campus op te richten die ondersteuning biedt bij de life-events leren, wonen en werken. Dit doen we zodat de jongeren op deze campus en daarna een gelukkig en zinvol leven kunnen leiden. De stichting Autisme Campus (oktober 2015) is een initiatief van ouders met kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). De Autisme Campus fungeert als het expertisecentrum autisme van Friesland. Over Autisme Bij mensen met autisme werkt de informatieverwerking in de hersenen anders. Alles wat bij mensen via de zintuigen binnenkomt, wordt op een andere manier verwerkt en dat brengt een andere mix van sterke en zwakke signalen met zich mee. Autisme zie je niet aan de buitenkant, maar het heeft grote invloed op iemands leven. Hoe groot en op welke manier precies verschilt per persoon en ook per levensfase. Autisme kent vele gezichten!

6 E: info@autismecampus.nl
B 01/19 Contact Voor meer informatie, vragen of opmerkingen, neem gerust contact op met de Autisme Campus. E: T: (Kirsten Adema)


Download ppt "Autisme BelevingsCircuit Autisme ervaren en leren kennen."

Verwante presentaties


Ads door Google