De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitleg Ons ABR-zorgnetwerk zet zich in om transmurale gegevensoverdracht in onze regio te verbeteren over patiënten met een BRMO. We willen het ketendenken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitleg Ons ABR-zorgnetwerk zet zich in om transmurale gegevensoverdracht in onze regio te verbeteren over patiënten met een BRMO. We willen het ketendenken."— Transcript van de presentatie:

1 Casuïstiek over transmurale overdracht van patiënten/ cliënten met een BRMO in Zuidwest Nederland

2 Uitleg Ons ABR-zorgnetwerk zet zich in om transmurale gegevensoverdracht in onze regio te verbeteren over patiënten met een BRMO. We willen het ketendenken stimuleren. Het gaat om overdracht tussen instellingen en van/naar de thuissituatie. We willen leren van huidige situaties waarin het mis gaat. Daarom verzamelen we casuïstiek: Wanneer/waar ging het mis? Waarom? Wat was de consequentie? We vragen je om casi uit jouw praktijk met ons te delen. We behandelen dit anoniem in onze projectgroep transmurale werkafspraken. Daarna kan de casuïstiek (ook anoniem) worden getoond bij werksessies in de regio. De toelichtende vragen op de twee sheets hierna zijn bedoeld om een denkrichting aan te geven. Ze hoeven niet allemaal precies beantwoord te worden. Alle informatie die er naar eigen inzicht toe doet, is goed. Door de consequenties te laten zien van praktijkvoorbeelden, willen we het bewustzijn van goede patiëntoverdracht over BRMO-dragerschap vergroten en het belang onderstrepen van ketendenken. Je kunt je casus mailen naar: BEDANKT VOOR JE MEDEWERKING!

3 Algemene beschrijving casus
Om welke type BRMO gaat het in deze casus? Tussen welke typen organisaties of thuissituatie werd de patiënt/cliënt/bewoner overgedragen? Bijv. ziekenhuis, verpleeghuis, huisarts, thuiszorg, ambulance, revalidatie, GGD. Je hoeft geen namen van de instelling te noemen. Korte beschrijving van het verloop van de overdracht. Waar ging het mis? Bijv. hoe werd overgedragen? (digitaal, papier en/of mondeling). Vond de overdracht tijdig plaats. Etc.

4 Korte beschrijving hoe het in werkelijkheid verliep
Wat was de consequentie? Lessons learned Wat zou je de volgende keer anders doen? Overige opmerkingen die je kwijt wilt.


Download ppt "Uitleg Ons ABR-zorgnetwerk zet zich in om transmurale gegevensoverdracht in onze regio te verbeteren over patiënten met een BRMO. We willen het ketendenken."

Verwante presentaties


Ads door Google