De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het begin van elk reisverhaal

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het begin van elk reisverhaal"— Transcript van de presentatie:

1 Het begin van elk reisverhaal
Houd van elke reis een dagboek bij. In een dagboek gaat het niet om het maken van mooie zinnen en indrukwekkende woordspelingen. Het dagboek is bedoeld om je ervaringen in op te schrijven, zodat je bij thuiskomst weer helemaal in de sfeer van de reis terug kunt duiken.

2 Dagboekfragment Varanasi, Noord-India
“Verkopers probeerden vanuit hun eigen bootjes van alles aan ons te verkopen, tot kannetjes waar we water van de Ganges in konden doen aan toe. Ook kwamen we weer bij de Burning Ghats, waar ze al bezig waren met crematies. Op de voorgrond zagen we een familie die de overledene uit de doeken wikkelde en in brand stak. Wel heel raar dat daar mensen rouwen en op het water liggen een heleboel boten met toeristen die toekijken. Raar, maar ik doe er net zo hard aan mee. Met dit beeld nog op mijn netvlies vertrokken we weer. De aandacht werd echter snel afgeleid door een verkoper die houten kippetjes wilde verkopen. Sorry, maar ik zat nog met mijn gedachte bij de burning ghats.” Varanasi, Noord-India

3 Dit werd het volgende verhaal
Varanasi, spiritualiteit in een ongewoon jasje Wie in varanasi overlijdt en aan de oevers van de ganges gecremeerd wordt, bereikt verlichting. Varanasi, één van de heiligste steden van india. Deze stad is absoluut een bezoek waard, maar bereid je voor op een rollercoaster aan ervaringen die je maar moeilijk kunt plaatsen, die allerlei emoties bij je oproepen en waar je geen tijd voor krijgt om van bij te komen, want ondertussen ben je weer een aantal ervaringen verder. Lees het verhaal verder op:


Download ppt "Het begin van elk reisverhaal"

Verwante presentaties


Ads door Google