De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Argumentatie V5.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Argumentatie V5."— Transcript van de presentatie:

1 Argumentatie V5

2 Benoem de argumentatie Teken het schema

3 1 Je kunt beter met de trein gaan dan met de auto. Je hebt meer dan één glas bier op en er wordt veel gecontroleerd de laatste tijd.

4 2 Onze stamkroeg is er met de nieuwe eigenaar niet op vooruitgegaan. De bediening is nu erg slecht. Ik heb laatst een half uur moeten wachten vóór ik kon bestellen.

5 3 Er gebeuren nu vreselijk veel ongelukken door het gebruik van paddo’s door allerlei toeristen die in eigen land nog nooit drugs gebruikt hebben. We zouden er goed aan doen het gebruik en de verkoop van paddo’s te verbieden.

6 4 Ik zal nooit iets met haar beginnen. Zij heeft donker haar en zoals je weet: ik val uitsluitend op blond.

7 5 De nieuwe Kever ziet er gelikt uit. Ik denk dat ik hem ga kopen. Bovendien is de prijs niet al te hoog en is hij goedkoop in het onderhoud.

8 6 Je kunt maar beter niet op Texel wonen. Het waait er altijd en het leven is er erg duur. Alles moet immers met de boot gebracht worden.

9 1 Je kunt beter met de trein gaan dan met de auto. Je hebt meer dan één glas bier op en er wordt veel gecontroleerd de laatste tijd.

10 2 Onze stamkroeg is er met de nieuwe eigenaar niet op vooruitgegaan. De bediening is nu erg slecht. Ik heb laatst een half uur moeten wachten vóór ik kon bestellen.

11 3 Er gebeuren nu vreselijk veel ongelukken door het gebruik van paddo’s door allerlei toeristen die in eigen land nog nooit drugs gebruikt hebben. We zouden er goed aan doen het gebruik en de verkoop van paddo’s te verbieden.

12 4 Ik zal nooit iets met haar beginnen. Zij heeft donker haar en zoals je weet: ik val uitsluitend op blond.

13 5 De nieuwe Kever ziet er gelikt uit. Ik denk dat ik hem ga kopen. Bovendien is de prijs niet al te hoog en is hij goedkoop in het onderhoud.

14 6 Je kunt maar beter niet op Texel wonen. Het waait er altijd en het leven is er erg duur. Alles moet immers met de boot gebracht worden.


Download ppt "Argumentatie V5."

Verwante presentaties


Ads door Google