De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MET DANK AAN ONZE SPONSORS

Verwante presentaties


Presentatie over: "MET DANK AAN ONZE SPONSORS"— Transcript van de presentatie:

1 MET DANK AAN ONZE SPONSORS
BUURTFEESTEN 2018

2 Ten voordele van de werken aan het PC
FEEST & VERGADERZALEN Info & reservaties Tel. : 0494 /

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Donk 34 2360 Oud - Turnhout

14

15

16

17

18

19

20 UIT SYMPATHIE WIJ WETEN VAN WIE

21 Hans Philippe Kathleen Nadia Wouter Ginderbuiten 119, 2400 Mol

22

23

24 Schilderswinkel Wouters – Dierckx Kapellestraat 134 Mol 014 /

25 MODE VISSERS Ginderbuiten Mol Tel. : 014 /

26 Welkom bij Kapsalon Gunter Meeus Enkel op afspraak Kapellestraat 158 014 /

27 Bakkerij Meeus Kapellestraat 173 014 /

28

29

30

31

32

33 VERNIEUWDE ZAAK

34 WAT HEBBEN WIJ DIT JAAR GEDAAN ? WAAR ZIJN WE NOG MEE BEZIG

35 ZAAL 3 Er werd ook hier een scherm geplaatst, hier is er, voorlopig, geen vaste beamer maar deze kan men vragen, zodat er een kleine beamer kan voorzien worden. Tafels & stoelen werden vervangen en er werd ook een beetje decoratie voorzien. Zoals vorig jaar aangekondigd is er nu een onafhankelijk keukentje voorzien om zo ook daar dranken koel te zetten en enkele glazen alsook een afwashoekje. Zodoende kan dit ook helemaal apart gebruikt worden en moeten we geen drank of glazen in de café gaan halen.

36 GROTE ZAAL Het opberg hok voor het keuken materiaal werd volledig opgekuist en Ledverlichting opgehangen.

37 AANPASSING GROTE TOOG De oude koeling achter de toog werd weggenomen en vervangen door window - ijskasten waardoor er meer capaciteit voor koeling is gekomen. Alles heeft een nieuw kleurtje gekregen en de verlichting werd ook aangepast. Er is meer ruimte voorzien voor drankglazen en de muziek - installatie heeft ook een onderhoud en andere plaats gekregen boven de bierglazen.

38 ENKELE FOTO’S VAN DE WERKEN

39

40

41 STOCKAGE RUIMTE Naast het huidige stockage lokaal en een stukje van de grote toog werd er een gebouw bij geplaatst volgens alle nodige normen en dit wordt dan een bijkomend stockage lokaal. De leidingen van de tapkranen werden ook verlegt en vernieuwd.

42 OF WAAR ZIJN WE NOG MEE BEZIG ?
WAT GAAN WE NOG DOEN OF WAAR ZIJN WE NOG MEE BEZIG ? WIJ KOZEN DIT JAAR OM DE VEILIGHEID OP HET HOOGSTE NIVEAU TE ZETTEN, SAFETY FIRST DUS. ZO HEBBEN WIJ ALLE BRANDTOESTELLEN LATEN NAKIJKEN EN ZIJN ER EEN 6 – TAL NIEUWE BIJ AANGEKOCHT. DE HELE ELECTRICITEITS VOORZIENING WORDT NAGEKEKEN EN AANGEPAST AAN DE HUIDIGE VERPLICHTE VOORSCHRIFTEN.

43 speeltuin Achter het PC is men bezig met de aanleg van een speelterrein in samenwerking met de Gemeente & leerlingen van Thomas More Hogeschool en overleg met de scouts. In het najaar zal er ook beplanting aangebracht worden.

44 Speeltuin grote zaal Ook hier hebben wij aan onze allerkleinsten gedacht en een bijkomend speeltuig geplaatst.

45 WERKEN IN DE TOEKOMST Als de electriciteitswerken zijn uitgevoerd staat nog het volgende op de agenda : Veiligheids – & branddeuren worden geplaatst. Nieuwe brander voor de verwarming Nieuw dak  mogelijk overal Bijbouw achter of naast de grote zaal om meer stockageplaats te hebben zodat overtollig materiaal van tafels en stoelen daar gestockeerd kan worden. Zoals u kan lezen staat er nog heel wat te doen en daarvoor kunnen wij uw steun goed gebruiken. DANK U ALLEN EN GRAAG TOT EEN VOLGENDE KEER !!!!!!!!!!!!!!!!! Het Bestuur : Gert, Hans, Richard, Michel, Juul & Jan.


Download ppt "MET DANK AAN ONZE SPONSORS"

Verwante presentaties


Ads door Google