De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

nijdra Marloes, Indy, Junior, Stenn Thijmen, Dave, Boudewijn

Verwante presentaties


Presentatie over: "nijdra Marloes, Indy, Junior, Stenn Thijmen, Dave, Boudewijn"— Transcript van de presentatie:

1 nijdra Marloes, Indy, Junior, Stenn Thijmen, Dave, Boudewijn
Kamiel en Babette

2 Inhoud * techniek * Onstaan nijdra * Machines * Werknemers en opleiding * Slot

3 Duitsland is goed in techniek maar toch doen ze inkopen bij Nijdra en dat verkopen zij dan weer door aan Amerika en Ierland. Alles daar heeft te maken met techniek. Er wordt ook veel gedaan met de hand. Er zijn 3 NIJDRA zaken in Nederland naast de kloek en in Heerhugowaard. Naast de kloek hebben ze robots. Techniek

4 Ontstaan nijdra Familiebedrijf
Nijdra is een familiebedrijf. Het is van familie Nije en dra is van draaien. Dus dan komt er Nijdra. Nijdra bestaat al sinds 1947. Dus het bestaat al ruim 40 jaar.(2018)

5 Machines Er zijn heel veel machines maar er word ook veel met de hand gedaan wij zijn naar het hoofd gebouw geweest er is ook een speciale vloer je moet daar met speciale zolen op die vloer lopen anders gaan die apparaten kapot.

6 Werknemers en opleiding
Er werken ongeveer 100 werknemers bij Nijdra. Je kan bij Nijdra werken als je opleiding hebt gedaan in de techniek, dit is op verschillende niveaus.

7 Slot Bedankt Nijdra voor de super leuke dag we hebben veel geleerd we zijn er geweest met: Junior, Marloes Indy, Thijmen, Babette, Stenn, Dave, Boudewijn en Kamiel.


Download ppt "nijdra Marloes, Indy, Junior, Stenn Thijmen, Dave, Boudewijn"

Verwante presentaties


Ads door Google