De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

dagboekfragment Etosha NP, Namibië

Verwante presentaties


Presentatie over: "dagboekfragment Etosha NP, Namibië"— Transcript van de presentatie:

1 dagboekfragment Etosha NP, Namibië
“Toen we weer richting de waterplas van klein Namutoni reden, zagen we in de verte dat er olifanten stonden. We zijn er toen snel naartoe gereden. Het was een kudde van circa 35 olifanten, vrouwtjes en hun kleintjes in allerlei formaten. De kleintjes speelden in het stof. Een baby oefende om met zijn slurf water te drinken en deed de grote dieren na. Het is zo mooi om de dieren te observeren. Ze hadden echt lol in het water en in het stof. De kleintjes speelden net zoals mensenkinderen dat doen. Er stonden constant volwassen dieren om hen te beschermen.” Etosha NP, Namibië

2 Dit werd het volgende verhaal
Feel the vibe in Etosha Etosha NP, één van de bekendste natuurreservaten in Namibië. Het park is net zo groot als Nederland. En als je wilt, mag je er zelf met de auto doorheen rijden. In het park kun je vier van de vijf dieren van de big five spotten, zoals de olifant,  de leeuw, de neushoorn en het luipaard. Er zijn geen buffels (nummer vijf van de big five) in Etosha. De meeste mensen bezoeken het park voor twee of drie dagen en gaan van Okaukoujo naar Namutoni of andersom. Maar mocht je de tijd hebben, dan is het echt een aanrader om langer in Etosha te blijven. Je hebt dan de kans om echt de sfeer, de vibe van de dieren te voelen. Lees het hele verhaal op:

3 De functie van het schrijven van een dagboek
Een dagboek helpt je met het structureren van je gedachten en gevoelens. Een dagboek kan je daarnaast helpen die gedachten en gevoelens een plek te geven. Een dagboek geeft inzicht. Een dagboek helpt je om bepaalde herinneringen niet kwijt te raken. Een dagboek helpt om bewuster waar te nemen. Een dagboek helpt je om meer bewust in het leven te staan. Een dagboek kan het opstapje naar een verhaal of een boek zijn.

4 Opdracht dagboek Een dagboek kun je altijd bijhouden, niet enkel als je op reis bent. Je kunt in een dagboek met name feiten vermelden, wat je die dag gedaan hebt, maar je kunt ook in een dagboek je indrukken en ervaringen noteren. Zo wordt je dagboek persoonlijker en ga je situaties bewuster ervaren. Opdracht: Houd eens een tijdje een dagboek bij. Noteer vooral je eigen indrukken en ervaringen in het dagboek.


Download ppt "dagboekfragment Etosha NP, Namibië"

Verwante presentaties


Ads door Google