De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Buitenlands kamp Kapoenen 2019

Verwante presentaties


Presentatie over: "Buitenlands kamp Kapoenen 2019"— Transcript van de presentatie:

1 Buitenlands kamp Kapoenen 2019
Scouting NS Rambonnet Elburg De kapoenen gaan natuurlijk niet al te ver van huis, namelijk naar Nederland, maar toch zal dit voor velen de eerste keer zijn dat ze zo ver van huis zijn zonder ouders. Daarom willen wij jullie graag wat meer info bieden over dit speciale kamp. Vandaar deze ppt.

2 Aanleiding 100 jaar Scouts Kontich Feestjaar Sjorevenement
Instagramactie Opendeurweekend Tentoonstelling bib Buitenlands kamp Eerst willen we graag even uitleggen waarom we dit kamp nu precies doen. Zoals u misschien wel weet, bestaat onze scouts in 2019 exact 100 jaar. Dit is uiteraard een heel feestelijk jaar vol speciale en grootsere evenementen.  Zo zal er in februari een sjorevenement plaatsvinden waarbij je je als team kan inschrijven om het tegen elkaar op te nemen in een heuse sjorwedstrijd. Hierbij kan natuurlijk ook iets gedronken worden. Voor de kleinste takken houdt dit in dat zij, nadat de onafhankelijke jury zijn oordeel geveld heeft, mee zullen kunnen doen aan een parcours op de constructies. Hierbij worden kleine versie vd bouwsels neergezet en aan elkaar gelinkt tot een doorlopend speeltuig.  Ook zal in December een Instagramactie (de link naar die pagina vindt u in de ppt) van start gaan tot aan het opendeurweekend waarbij leuke prijzen zullen worden verdeeld. Het opendeurweekend zal er dit jaar ietsje anders en feestelijker uitzien. Zo zal er vrijdag een afterworkparty zijn en zaterdag zal je kunnen genieten van de showtjes die alle takken hebben voorbereid. Ook zal er een stoet door Kontich zijn.  Daarnaast zal er ook een tentoonstelling plaatsvinden over onze scouts in de bib. Als kers op de taart sluiten we het jaar af met een fantastisch buitenlands kamp, waarover deze infoavond verder zal gaan.

3 Locatie Scouts N.S Rambonnet Elburg Gelderland Landtong Zwembandjes
Steiger Wij blijven dicht bij huis, meer bepaald in Elburg, wat zich in Gelderland, in het midden van Nederland bevindt. Wij zullen verblijven in Scouting N.S Rambonnet (zie link voor meer info), dat zich op een landtong bevindt, omgeven door de zee (veluwemeer). Dit is dus erg leuk om te gaan zwemmen, maar toch zouden we willen vragen dat alle kapoenen zwembandjes meenemen. Zo kunnen we de kans op een eventueel ongeluk verkleinen. Er is plaats voorzien om te zwemmen. Zo is er ook een zwemsteiger voorzien.

4 Vervoer Heen en terug 2u30 met de bus Vanaf Antwerpen-Berchem
Kost deels gedekt Voor het vervoer hebben we gekozen om een bus te huren van een maatschappij, aangezien dit het snelste is. Hierbij vertrekken we aan het station van Antwerpen-Berchem. De bus zal ons heen en terug brengen. Dit zal elk ongeveer 2u en half duren. De kost wordt deels gedekt door de verkoopsacties die we zullen doen in de loop van het jaar. Zo verkopen we in December soep en eind mei ijsjes.

5 Speciale activiteit mogelijkheden
Klimbos Ermelo (33 km) Dinoland Zwolle (26 km) Walibi (5 km) Rederij Randmeer (2 km) Botterstichting Elburg (2 km) A. Vogeltuinen (5 km) Kaasboerderij (7 km) Dolfinarium Harderwijk (23 km) Zoals elk jaar is er één dag voorzien waarbij we iets speciaal gaan doen. Zo zijn we vorig jaar gaan zwemmen in een zwembad met waterglijbaan. Hier ziet u enkele opties, maar dit ligt nog niet vast. Hun kost wordt steeds gedekt door de verkoopsacties in de loop van het jaar. Sommige zijn wat verder dan anderen, maar we kunnen er geraken met het openbaar vervoer. Tot 5 km wandelen we zelf (bottinnen dus aangeraden). We zoeken nog uit welke het meest geschikt zijn om met de kapoenen te doen, maar allen passen ze in ons budget. Zo twijfelen we nog aan Walibi, want alhoewel dit vlakbij is, zijn de kapoenen vaak nog te klein om op de attracties te mogen. Op dit moment is Dinoland Zwolle onze persoonlijke favoriet.

6 Administratie en andere zaken
Totaalprijs € 115 Kan in schijven: € 40 tegen 31/12/’18 € 35 tegen 31/03/’19 € 40 tegen 31/05/’19 Op BE Terugbetaling mogelijk Schriftelijke toestemming nodig Kamp begin juli Kampinfoavond op 17/05/’19 Dan nog even het belangrijkste, namelijk de administratieve zaken. het kamp zal in totaal €115 kosten. Dit is iets meer dan normaal, en daarom willen we dan ook de optie geven om in schijven te betalen. Op die manier kan iedereen mee. De eerste schijf zou tegen 31 december betaalt moeten zijn; de tweede op 31 maart 2019; en de derde op 31 mei De bedragen, van respectievelijk 40, 35 en nogmaals 40 euro, zouden gestort moeten worden op het rekeningnummer dat u hier in het vetgedrukt ziet staan. Indien uw zoontje om één of andere reden toch niet mee blijkt te kunnen, is een terugbetaling steeds mogelijk, zodat dit geen weggegooid geld is. Naast de betaling is het ook belangrijk dat uw kind schriftelijke toestemming krijgt om met ons op reis te gaan naar het buitenland. Dit kan door één van de ouders gedaan worden. Hiervoor moet u met uw identiteitskaart naar de dienst burgerzaken, samen met het document dat u op de site vindt (zie link naar website). Meer informatie vindt u op de website van de gemeente. Het kamp zal plaatsvinden in de eerste 2 weken van juli. De exacte datum zullen we u later per mail doorsturen, maar we moeten nog eens horen bij de verhurende scouts over de precieze datum. Verdere informatie ivm het kamp, zoals bijvoorbeeld het kampthema, krijgt u op 17 mei 2019.

7 TOT DAN!!! Indien uw zoontje graag meewilt, zouden wij dit graag zo snel mogelijk weten (rond januari), zodat het in schijven betalen van start kan gaan. Indien u nog vragen heft, kan u deze altijd stellen op dit adres, dat u ook op onze scoutswebsite vindt. Voor meer informatie ivm het 100-jarig bestaan van onze scouts, kan u op onze scoutswebsite terecht, of op deze Facebookpagina. Hou ze zeker in het oog vanwege de opkomende evenementen die je zeker niet wilt missen! Ten slotte willen wij u nog snel meedelen dat wij sinds kort een Instagram-account hebben waar wij soms enkele foto’s zullen posten van onze vergaderingen (komen later ook op de vernieuwde site)! Wij kijken alvast erg uit naar het kamp, hopelijk jullie zoontje ook! Zijn er nog vragen? Mail: 100 jaar Facebookpagina


Download ppt "Buitenlands kamp Kapoenen 2019"

Verwante presentaties


Ads door Google