De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Zou er in een van de steden in het land dat de Heer, uw God, u zal geven toch iemand uit uw eigen volk gebrek lijden, dan mag dat u niet koud laten. U.

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Zou er in een van de steden in het land dat de Heer, uw God, u zal geven toch iemand uit uw eigen volk gebrek lijden, dan mag dat u niet koud laten. U."— Transcript van de presentatie:

1

2 “Zou er in een van de steden in het land dat de Heer, uw God, u zal geven toch iemand uit uw eigen volk gebrek lijden, dan mag dat u niet koud laten. U mag uw hand niet op de zak houden…” Deuteronomium 15.7

3 Micha Zondag 2018 Een zondag waarop armoede en onrecht centraal staan in duizenden kerken wereldwijd. Het thema van dit jaar is ‘rijk raakt arm en arm raakt rijk’. Om zo kerken, christenen in Nederland, bewust te maken van rijkdom en armoede.

4 Micha Nederland ondersteunt kerken in hun strijd tegen armoede en onrecht met activiteiten als Micha Zondag, de Micha Cursus, Micha Young en lobby en onderzoek. Facebook.com/MichaNederland

5 Paginatitel Plaats hier de tekst
ONDERWERP VAN PRESENTATIE Paginatitel Plaats hier de tekst

6


Download ppt "“Zou er in een van de steden in het land dat de Heer, uw God, u zal geven toch iemand uit uw eigen volk gebrek lijden, dan mag dat u niet koud laten. U."

Verwante presentaties


Ads door Google