De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: ds. J. Quist

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. J. Quist"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: ds. J. Quist
Schriftlezing: 1 Korinthe 13 : 1-7

2 Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Schriftlezing: Genesis 23

3 Hej kids van de gideonsbende!
14 december hebben we weer club. Deze keer gaan we er een gezellig kerstavondje van maken. Kom je ook weer? Let wel even op: 30 november is er geen club. We zien jullie de 14e!

4 Psalm 84 : 1 en 2 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER,
Vers 1 Hoe lieflijk, hoe goed is mij, HEER, het huis waar Gij uw naam en eer hebt laten wonen bij de mensen. Hoe brand ik van verlangen om te komen in uw heiligdom. Wat zou mijn hart nog liever wensen dan dat het juichend U ontmoet die leven zijt en leven doet.

5 Psalm 84 : 1 en 2 Het heil dat uw altaar omgeeft
Vers 2 Het heil dat uw altaar omgeeft beschermt en koestert al wat leeft. De mus, de zwaluw vindt een woning. Haar jongen zijn in veiligheid. Mij is een schuilplaats toebereid in het paleis van U, mijn Koning. Heil hen die toeven aan uw hof en steeds zich wijden aan uw lof.

6 Psalm 75 : 1 en 4 U alleen, U loven wij, U loven wij, onze Heer,
Vers 1 U alleen, U loven wij, U loven wij, onze Heer, want uw naam zo rijk van eer is tot onze vreugd nabij. Men vertelt in heel het land al de wondren van uw hand.

7 Psalm 75 : 1 en 4 Of gij oost- of westwaarts ziet,
Vers 4 Of gij oost- of westwaarts ziet, om hulp zoekt in de woestijn, alle grootheid is slechts schijn: God is Rechter die gebiedt. Hij verhoogt en Hij slaat neer naar zijn recht, Hij is de Heer.

8 Gezang 470 : 1, 3 en 4 Wat vlied' of bezwijk', getrouw is mijn God,
Vers 1 Wat vlied' of bezwijk', getrouw is mijn God, Hij blijft aan mijn zij in 't wisselend lot; moog 't hart soms ook beven in 't heetst van de strijd, zijn liefd' en ontferming vertroosten altijd.

9 Gezang 470 : 1, 3 en 4 Vers 3 Als God mij vertroost, is 't kruis niet te zwaar, dan ken ik geen vrees in 't bangste gevaar, dan win ik al strijdend vertrouwen en kracht en zing ik mijn psalmen in duistere nacht.

10 Gezang 470 : 1, 3 en 4 Ik roem in mijn God, ik juich in zijn trouw,
Vers 4 Ik roem in mijn God, ik juich in zijn trouw, de rots mijner ziel, waar 'k eeuwig op bouw. Ik zal Hem nog prijzen in 't uur van mijn dood, dan rijst nog mijn loflied: 'zijn goedheid is groot!'

11 Psalm 133 : 1, 2 en 3 Zie toch hoe goed, hoe lieflijk is 't dat zonen
Vers 1 Zie toch hoe goed, hoe lieflijk is 't dat zonen van 't zelfde huis als broeders samenwonen. Eén liefdeband houdt hen tezaam. De zegen van Gods hoog verheven naam daalt op hen neer vol zoete tederheid, als olie die den priester wijdt.

12 Psalm 133 : 1, 2 en 3 Als olie die Aärons baard en kleren
Vers 2 Als olie die Aärons baard en kleren met geur doordringt, zo is de gunst des Heren voor wie eendrachtig samen zijn. Als dauw is het, die ligt zo mild en rein op Hermons top en daalt op Sion neer. 't Wordt al een tuin voor God den Heer.

13 Psalm 133 : 1, 2 en 3 Jeruzalem! Hier geeft de HEER zijn zegen,
Vers 3 Jeruzalem! Hier geeft de HEER zijn zegen, hier woont Hij zelf, hier wordt zijn heil verkregen en leven tot in eeuwigheid.

14 Gezang 120 : 1, 2 en 3 (HB) O God en Heer, in 't glorielicht
Vers 1 O God en Heer, in 't glorielicht   van 't boventijdse leven,   in vreugd' en liefd' en in ontzag   wil ik aan U mij geven;   dat ik, gehoorzaam aan uw wil,   de weg ga tot de ander,   dat onze trouw aan U zich toon'   in liefde voor elkander.

15 Gezang 120 : 1, 2 en 3 (HB) Der liefde dienst! O leer ons dit:
Vers 2 Der liefde dienst! O leer ons dit:   dat elk uw stem mag horen,   en 't heil verkond' en smarten heel',   en zoek' wat was verloren.   Geef ons de woorden in ons hart,   die wijs zijn en die winnen,   en dat bij elke helpersdaad   de vreugde nieuw beginne.

16 Gezang 120 : 1, 2 en 3 (HB) Wij danken U, God, voor uw Zoon,
Vers 3 Wij danken U, God, voor uw Zoon,   om ons gesmaad, gebroken;   o Liefde, op het harde kruis   is 't diepste woord gesproken.   Nog klinkt daarvan een echo voort,   waar liefde wordt gegeven,   en w' in de liefde voor elkaar   uit uwe liefde leven.

17 Gezang 451 : 2 en 3 Alzo lief had God de wereld,
Vers 2 Alzo lief had God de wereld, dat Hij zijn geliefde Zoon voor de afgevallen wereld overgaf aan smaad en hoon. Ja, toen wij nog zondaars waren, schonk de Vader ons genâ, leed de Zoon op Golgotha, stierf voor ons, die zondaars waren: God is liefd', o englenstem, mensentong verheerlijkt Hem!

18 Gezang 451 : 2 en 3 Dat heet weergalooz' ontferming,
Vers 3 Dat heet weergalooz' ontferming, dat genade, rijk en vrij! God schenkt redding en bescherming, aan verloornen, ook aan mij. Ja, wanneer mijn onvermogen, en mijn diep bederf mij smart, toont mij 't godlijk Vaderhart zijn verlossend mededogen: God is liefd', o englenstem, mensentong, verheerlijkt Hem!

19 Gezang 451 : 2 en 3 Vers 3

20 Nieuw in onze Kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze Kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen ervoor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: ds. J. Quist"

Verwante presentaties


Ads door Google