De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mediaplanning – bijeenkomst 6

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mediaplanning – bijeenkomst 6"— Transcript van de presentatie:

1 Mediaplanning – bijeenkomst 6

2 2 minuten presentatie in teamverband vragen beantwoorden van het team
Agenda - vandaag 2 minuten presentatie in teamverband vragen beantwoorden van het team beoordelingscriteria opstellen beoordeling van het mediaplan Je bestudeert dit voorstel grondig en formuleert vragen over de inhoud en de achtergrond van de keuzes die zijn gemaakt. Je maakt hierbij gebruik van de beoordelingscriteria. Tijdens de les in lesweek 6 leg je de vragen voor, nadat de gekoppelde groep een korte introductie heeft gegeven. Dit doe je op een professionele manier en met een positieve insteek. Je hebt op dit moment de rol van opdrachtgever (en niet de rol van klasgenoot!).

3 Maken schriftelijke beoordeling van het andere team
Rest van week 6, 7 en 8 Maken schriftelijke beoordeling van het andere team Schriftelijk beoordeling inleveren uiterlijk donderdag 4 april uur bij docent in postvakje andere team zoals afgesproken Eindgesprek met docent maandag 8 april duur 10 minuten -> tussen en uur in H2.308 Je bestudeert dit voorstel grondig en formuleert vragen over de inhoud en de achtergrond van de keuzes die zijn gemaakt. Je maakt hierbij gebruik van de beoordelingscriteria. Tijdens de les in lesweek 6 leg je de vragen voor, nadat de gekoppelde groep een korte introductie heeft gegeven. Dit doe je op een professionele manier en met een positieve insteek. Je hebt op dit moment de rol van opdrachtgever (en niet de rol van klasgenoot!).

4 Hoe rapporteer je je beoordeling…
1. Een eindoordeel -> wel of niet akkoord met het voorstel en een toelichting van maximaal 10 regels. 2. Als je akkoord gaat met het voorstel maar daaraan voorwaarden wil verbinden, vermeld je deze uiteraard ook. 3. Daarnaast vermeld je 3 punten waarvan jullie als groep vinden dat dit beter/slimmer/creatiever is dan het eigen voorstel. 4. In de bijlage vermeld je de geformuleerde beoordelingscriteria en de geformuleerde vragen Zowel in titel van het bestand als in alle afzonderlijke tabbladen vermelden: > klas > groepsnummer > studenten (namen en nummers) Je bestudeert dit voorstel grondig en formuleert vragen over de inhoud en de achtergrond van de keuzes die zijn gemaakt. Je maakt hierbij gebruik van de beoordelingscriteria. Tijdens de les in lesweek 6 leg je de vragen voor, nadat de gekoppelde groep een korte introductie heeft gegeven. Dit doe je op een professionele manier en met een positieve insteek. Je hebt op dit moment de rol van opdrachtgever (en niet de rol van klasgenoot!).

5 Gekoppelde groepen 1  2 Groep 1 beoordeelt groep 2 2  3
3  4 Groep 3 beoordeelt groep 4 4  5 Groep 4 beoordeelt groep 5 5  1 Groep 5 beoordeelt groep 1 aanpassen wat van toepassing is.

6 Schema vandaag Ronde Presentatie vragenstellen 1 2 4 3 5
Je bestudeert dit voorstel grondig en formuleert vragen over de inhoud en de achtergrond van de keuzes die zijn gemaakt. Je maakt hierbij gebruik van de beoordelingscriteria. Tijdens de les in lesweek 6 leg je de vragen voor, nadat de gekoppelde groep een korte introductie heeft gegeven. Dit doe je op een professionele manier en met een positieve insteek. Je hebt op dit moment de rol van opdrachtgever (en niet de rol van klasgenoot!).


Download ppt "Mediaplanning – bijeenkomst 6"

Verwante presentaties


Ads door Google