De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Meer technologie op mijn stageplek

Verwante presentaties


Presentatie over: "Meer technologie op mijn stageplek"— Transcript van de presentatie:

1 Meer technologie op mijn stageplek
Ondernemend gedrag Meer technologie op mijn stageplek Gemaakt door: Raisa Monteiro

2 Inhoudsopgave Waar werk ik Missie en visie van Pameijer
Wat is ondernemend gedrag Technologie Waarom meer technologie op mijn werkplek Uitleg intervieuw

3 Pameijer De buut – dagcentrum – dagbesteding
Werktijden – 8:30 tot 16:30 Welke doel groep : gehandicapten De Put We werken samen met woonbron en het is de bedoeling dat wijk schoon houden, boodschappen doen voor ouderen, bewoners helpen bij een klus, folders uitdelen, papier ophalen etc.

4 Visie en missie van Pameijer
Pameijer helpt mensen met een psychische problemen of (licht) verstandelijk beperking bij groeien, opvoeden, wonen, werken, vrije tijd en sociale contacten. Dat doen ze vanuit de kracht en talent van de cliënt.

5 Ondernemend gedrag bij pameijer
Onder ondernemend gedrag bij mijn stageplek, versta ik dat als een medewerkster maatschappelijk zorg initiatief moet tonen en verandering moet kunnen brengen in je werkomgeving.

6 Mijn persoonlijk ondernemend vaardigheden
Ik geef aan wanneer ik ergens niet mee eens ben Ik luister naar mijn stagebegeleidster en geef aan wat mijn ideeën zijn Ik geef aan wat ik wil veranderen Ik kan niet nee zeggen Ben bang om ziek te melden als ik niet echt moe ben

7 Technologie De inzet van technologie helpt mensen om zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen omgeving te kunnen wonen. Het toepassen van technologie maakt zorg op afstand mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van beeldschermzorg, domotica en zelfmanagement via internet. url:

8 Waarom technologie op mijn werkplek
Graag wil ik met meer technologie op mijn werkplek omdat ik zie dat technologie niet wordt gebruikt op mijn stage. we werken nog met pictogram en we hebben maar één tablet. Op andere instellingen leren cliënten nu al hoe ze met technologie moeten omgaan. Bijv.: zijn foto intikken bij het aankomst zodat ze aanwezig worden gezet.

9 Uitleg interview Informeel bedrijf Samenwerking
Communicatie tussen mij en manager

10 Zijn er vragen?


Download ppt "Meer technologie op mijn stageplek"

Verwante presentaties


Ads door Google