De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lentevergadering 2010 Verkiezingen en Voorstelling Nieuwe Raad van Bestuur Cohesie met de subspecialiteiten/ werkgroepen/BIGs Samenwerking VVOG en Universiteiten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lentevergadering 2010 Verkiezingen en Voorstelling Nieuwe Raad van Bestuur Cohesie met de subspecialiteiten/ werkgroepen/BIGs Samenwerking VVOG en Universiteiten."— Transcript van de presentatie:

1 Lentevergadering 2010 Verkiezingen en Voorstelling Nieuwe Raad van Bestuur Cohesie met de subspecialiteiten/ werkgroepen/BIGs Samenwerking VVOG en Universiteiten Professionalisering van de VVOG en Beroepsbelangencommissie. Assistenten.

2 Verkiezingen en Voorstelling Nieuwe Raad van Bestuur
Koen Traen - 1ste Secretaris Mireille Merckx - Vice-Voorzitter Bart Bollen - Penningmeester Johan Van Wiemeersch – Beroepsbelangencommissie en Woordvoerder Luc De Baene – Interne Communicatie Willem Ombelet – Wetenschappelijke Raad (FVV) Yves Jacquemyn Paul Devroey

3 Totaal aantal stemmen

4 % gestemd van totaal aantal leden

5 Totaal aantal leden: man/vrouw

6 % kiezers: man/vrouw

7 Totaal aantal leden per leeftijdsgroep

8 % kiezers per leeftijdsgroep

9 Totaal aantal leden per regio

10 % kiezers per regio

11 Cohesie met de subspecialiteiten/ werkgroepen/BIGs
Ons vak is zo breed zodat speciale interesses/subspecialisaties onvermijdelijk worden. De associaties/ziekenhuizen worden groter. Naargelang de grootte van de associatie versterkt de tendens naar subspecialisatie De “algemene gynaecoloog” mag niet achterblijven met een oninteressante job. Hoe reageren de VVOG hier best op?

12 Cohesie met de subspecialiteiten/ werkgroepen/BIGs
Hoe reageren de VVOG hier best op? Als wetenschappelijke en beroeps- vereniging is cohesie tussen de verschillende WG/BIGS en RvB enorm belangrijk. De Raad van Bestuur besliste om de Voorzitters van de werkgroepen actief te betrekken bij de besluitvorming:

13 Cohesie met de subspecialiteiten/ werkgroepen/BIGs
Hoe reageren de VVOG hier best op? 2009: WG voorzitters werden steeds uitgenodigd en krijgen verslagen/agenda van de Raden van Bestuur. : bij de verkiezingen van de volgende WG besturen worden de WG voorzitters “vast genodigd lid” van de VVOG RvB. 2010: Conclaaf met de werkgroep voorzitters waar de communicatie en samenwerking besproken wordt.

14 Samenwerking VVOG en Universiteiten
VVOG en de Universitaire Diensten zijn natuurlijke partners voor bv Wetenschappelijke vergaderingen Opleiding assistenten Beroepsbelangen 3 Raadsleden uit Universitaire Dienst.

15 Professionalisering van de VVOG en Beroepsbelangen
Beroepsbelangen verdediging in België is zeer complex (syndicaten, VBS, VVOG, taalgrens, …). Johan Van Wiemeersch en (nog) jong(er!) talent. Beroepsbelangencommissie in een nieuw kleedje. Professionalisering dient overwogen te worden.

16 Een Woord van Dank Marleen Parisis Christa Grootaert Katja Reyniers

17 Afscheid nemen is met zachte vingers wat voorbij is dichtdoen en verpakken in de goede gedachte van herinnering

18 VWAG Bestuur – Steven Weyers VZ VWV Bestuur – Roland De Vlieger
Afscheid nemen is een heuglijk moment dat ons ten bate van onze ‘VVOG’ laat groeien naar een nieuw team VWAG Bestuur – Steven Weyers VZ VWV Bestuur – Roland De Vlieger VWRV – Willem Ombelet VWOG – Frederic Amant

19 Liefst zou hij zonder veel poespas verdwijnen, maar ere wie ere toekomt: een fijn collega begaan met vrouwelijk heimlicheid, een man met diepe humane bewogenheid, de filosoof onder ons…

20 Een brabants trekpaard dat karren in beweging brengt om de jonge onder ons te overtuigen dat zij de collega’s van morgen zijn…

21 Een man wie empathie, humor en zelfkritiek eigen is,
Men zegge voort dat hij iets te vertellen heeft…

22 DANK voor alles wat je (al ) deed voor de VVOG!
Ongeveer alle functies heeft hij met verve vervuld in de VVOG: Secretaris, Penningmeester en Voorzitter en nog veel meer. We durven hopen op zijn verdere tomeloze inzet voor de VVOG! DANK voor alles wat je (al ) deed voor de VVOG!

23 Dank U om VVOG Voorzitter te mogen zijn!

24 Assistenten


Download ppt "Lentevergadering 2010 Verkiezingen en Voorstelling Nieuwe Raad van Bestuur Cohesie met de subspecialiteiten/ werkgroepen/BIGs Samenwerking VVOG en Universiteiten."

Verwante presentaties


Ads door Google