De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Anna, Ralf, Diederik, Noa A2 tech

Verwante presentaties


Presentatie over: "Anna, Ralf, Diederik, Noa A2 tech"— Transcript van de presentatie:

1 Anna, Ralf, Diederik, Noa A2 tech
ons gebouw kan zichzelf van alles voorzien en is bestand tegen alle klimaten. Hoe ons gebouw dat kan? dat leest en ziet u in onze presentatie.

2 op de begane grond van ons gebouw komen winkels appartementen en een opslag
De eerste verdieping is volledig in gebruik voor woonruimte op de tweede verdieping is er plaats voor recreatie als een zwembad of een sportschool, ook is er plaats voor enkele appartementen alle ramen van de kas zijn gemaakt van doorzichtige zonnepanelen zodat er zoveel mogelijk energie kan worden opgevangen. de derde verdieping is in gebruik door een kas en het lavafilter.

3 ons gebouw kan zichzelf van bijna alles voorzien
ons gebouw kan zichzelf van bijna alles voorzien. het eten word gekweekt in het lavafilter van de kas, het lavafilter maakt van regenwater drinkwater en de energie wordt opgewekt door de zonnepanelen. kas doorzichtige zonnepanelen. op de daken van het gebouw zitten geulen die het water naar de kas en het lavafilter brengen. de daken zijn bol zodat de wind gemakkelijk over het gebouw weg kan en gebouw minder wind vangt en en daardoor minder kwetsbaar is voor orkanen. Hij is geïsoleerd met glaswol zodat het gebouw goed is geïsoleerd.

4 Dit is onze lavafilter

5 Dit is de maquette van ons gebouw


Download ppt "Anna, Ralf, Diederik, Noa A2 tech"

Verwante presentaties


Ads door Google