De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GROEP 1 – TALENT CRUSH.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GROEP 1 – TALENT CRUSH."— Transcript van de presentatie:

1 GROEP 1 – TALENT CRUSH

2 TALENT CRUSH Een op Candy Crush lijkende game waarin serieel door elk level gegaan wordt. Elk level is een land met een minigame over een beroep. Level 1 is bijvoorbeeld de Verenigde Staten met een minigame om actrice te worden. Level 5 is Italie met een Master Chef minigame. Aan het eind van een minigame wordt gevraagd of de speler het leuke vond of niet. Dit wordt in een logboek opgeslagen met bij het beroep horende info en open dagen. Het voorgaande level moet eerst uitgespeeld worden alvorens het volgende level beschikbaar is.

3 GROEP 2 – AWESOME TOWN

4 AWESOME TOWN In Awesome Town ben je een leerling die het niet zo goed doet op school en niet goed weet wat je later wil gaan doen na school. In Awesome Town ga je dat ontdekken. Je kan naar school gaan, of naar huis, of naar de sportschool, of naar de stad, of naar het café. Alle acties die je daar uitvoert (minigames of vrienden helpen of zelfreflectie) geven je punten. Je app op je virtuele telefoon laat zien wat je voortgang is en wat je volgende missie is. Aan het eind zie je naar aanleiding van scores en keuzes die je hebt gemaakt waar je geschikt voor bent.

5 GROEP 3 – Highscore Highschool

6 HIGHSCORE HIGHSCHOOL De game vindt plaats op school. Als je start kom je in de hal waar je je vrienden kan zien en je eigen voortgang kan bekijken in je locker en op de tv-schermen. Je hebt dan de keuze het leerlokaal in te gaan. Daar kan je via informatie vinden over beroepen en opleidingen die je kan liken. In het doe-lokaal kan je de gekozen beroepen ervaren in een minigame. Aan het eind wordt gevraagd of je het leuk vond. Zo ja, dan krijg je informatie van scholen en open dagen te zien en wordt dit opgeslagen in het dagboek. In het praatlokaal kan je er met een docent of medeleerlingen erover praten. Balans is belangrijk. Als je moe bent moet je rusten. In de meditatiekamer kan je de droomgame spelen om te ontspannen.


Download ppt "GROEP 1 – TALENT CRUSH."

Verwante presentaties


Ads door Google