De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wooninitiatief Villande

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wooninitiatief Villande"— Transcript van de presentatie:

1 Wooninitiatief Villande
Floor Bultman

2 De plek - Het is een wooninitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking /7 begeleiding aanwezig - Het is een oud herenhuis wat zich bevindt in Apeldoorn Er is plek voor 12 bewoners - ‘Opzich zelf wonen’

3 Mijn taken - In de ochtend help ik 1 bewoner met het schoonmaken van haar kamer, plus haar gezamenlijke taak. - ‘S middags verschilt het vaak - Spelletjes doen - knutselen/kleuren - Overige bewoners helpen met het huishouden.

4 Cliënt - De doelgroep is mensen met een verstandelijke beperking maar er zitten grote verschillen in. - Ik trek altijd het meeste op met bewoner C, het is een bewoner van 24 met een verstandelijke beperking Ze kan heel verlegen zijn moet altijd loskomen - Ondanks haar beperking doet ze aan hockey - Ze houdt van grapjes maken en lekker klieren - Een echte Nick en Simon fan.

5 ontroerende/aangrijpende/grappige momenten
- Na mijn operatie de vreugde dat ik terug was. - Incidenten met cliënt J -Just dance met de bewoners

6 Succes ervaring -Elke keer weer terug krijgen dat ze blij waren dat ik er was. Complimentjes ontvangen, bewoners blij zien. Band opbouwen met bewoners.

7 ontwikkelpunten - Je professioneel opstellen tegenover de bewoners Leren omgaan met liegen - Doelgroep beter leren kennen


Download ppt "Wooninitiatief Villande"

Verwante presentaties


Ads door Google