De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De “Big Six” model “Switch VR”.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De “Big Six” model “Switch VR”."— Transcript van de presentatie:

1 De “Big Six” model “Switch VR”

2 Nintendo switch VR ervaring
Onderzoeksvraag Nintendo switch VR ervaring Is de Nintendo Switch in staat om een goede VR ervaring te verzorgen?

3 Welke bronnen gebruiken we?
Zoekstrategie Welke bronnen gebruiken we? Wij gaan dit onderzoeken door gebruik te maken van het internet. We zullen artikelen lezen op websites toegewijd aan spelcomputers. Tevens zullen wij indien nodig video reviews bekijken op YouTube.

4 Waar gaan wij gebruik van maken om de informatie te vinden
Zoeken Waar gaan wij gebruik van maken om de informatie te vinden Wij gaan puur en alleen gebruik maken van het internet.

5 Welke informatie hebben wij gevonden?
De Informatie Welke informatie hebben wij gevonden? “nintendo zal VR in de toekomst toevoegen aan de switch haar domein, de president van nintendo Tatsumi Kimishima” heeft gezegd dat ze dit willen implementeren zodra Nintendo een comfortabele manier heeft gevonden om deze technologie te kunnen gebruiken voor lange speelsessies. Op 24 april 2017 heeft een YouTuber genaamd “Nintendrew” een video van 5 minuten geüpload met daarin beelden van hem met een Switch in een speciale houder die hij kon dragen als VR-bril. Hierin liet hij zien dat de Switch wel in staat zou zijn om VR te kunnen produceren, maar ook Nintendrew refereerde aan het feit dat Nintendo prioriteit stelt aan het consumentengemak.

6 Verwerken van de informatie
Welke conclusie kunnen wij stellen door de informatie die we gevonden hebben? De informatie die wij hebben kunnen vinden zegt ons eigenlijk dat de Nintendo Switch wel in staat is om een VR omgeving te creëren, maar dat Nintendo nog geen plannen heeft. Nintendo is wel bezig met het kijken naar comfort wat betreft VR.

7 Hebben wij antwoord gekregen op onze vraag?
Terugkijken Hoe ging de zoektocht? Hebben wij antwoord gekregen op onze vraag? De zoektocht verliep vlot, het onderwerp was duidelijk. Alhoewel er niet veel duidelijkheid is over Nintendo en VR, het meeste blijft speculatie. Hebben wij toch een concreet antwoord kunnen vinden op onze vraag.


Download ppt "De “Big Six” model “Switch VR”."

Verwante presentaties


Ads door Google