De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De eerste les Goedgekeurd door CKO vakgroep < ... >

Verwante presentaties


Presentatie over: "De eerste les Goedgekeurd door CKO vakgroep < ... >"— Transcript van de presentatie:

1 De eerste les Goedgekeurd door CKO 4.09.2014 vakgroep < ... >
onderzoeksgroep < ... > De eerste les Goedgekeurd door CKO

2 Situering van uw opleidingsonderdeel
Situeer de bijdrage van uw vak in het bereiken van de doelstelling en de opleidingsleerresultaten (OLR) van de opleiding; Verduidelijk de plaats van uw vak in de opleiding; Geef aan wat de eventuele relatie is van uw vak tot de andere vakken (horizontale en verticale coherentie) Geef aan hoe u via het vak inzet op ‘kritisch denken’, ‘multiperspectivisme’ (als onderdeel van één van de 6 strategische doelstellingen van ons onderwijs) Indien dit van toepassing is: geef aan op welke manier dit vak maatschappelijk relevant is. Noot: (her)benadruk / maak dit eveneens duidelijk tijdens de lessenreeks.

3 Bespreking van de studiefiche
Wie is de verantwoordelijk lesgever? Zijn er medelesgever(s)? Meewerkers aan het onderwijs? Gastsprekers? Geef de ‘rode draad’ aan doorheen de cursus (en wie zal daarom tot wat bijdragen?) Geef aan welk (leer)materiaal zal gebruikt worden voor de verschillende onderdelen en op welke plaats deze beschikbaar zijn (minerva? …)

4 Bespreking van de studiefiche (2)
Geef aan welke didactische werkvormen worden gebruikt Geef zo nodig aan wat de relatie is tussen de verschillende onderdelen en/of werkvormen Ga dieper in op de evaluatievorm, de eventuele eindscoreberekening en weging (géén toepassing meer van giscorrectie vanaf AJ 14-15) Is er in het verleden een onderwijsbevraging geweest door de studenten? Zo ja, expliciteer of u op basis hiervan zaken hebt gewijzigd of juist niet (en waarom dan?)

5 Afspraken met studenten
Expliciteer de verwachtingen t.a.v. - opdrachten / werkstukken - practica/stage - aanwezigheden - …


Download ppt "De eerste les Goedgekeurd door CKO vakgroep < ... >"

Verwante presentaties


Ads door Google