De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In dit bestand vind je alle elementen die samen de tweede en de vijfde prent van het boek ‘Lou viert carnaval’ vormen. De kinderen kunnen hiermee zelf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In dit bestand vind je alle elementen die samen de tweede en de vijfde prent van het boek ‘Lou viert carnaval’ vormen. De kinderen kunnen hiermee zelf."— Transcript van de presentatie:

1 In dit bestand vind je alle elementen die samen de tweede en de vijfde prent van het boek ‘Lou viert carnaval’ vormen. De kinderen kunnen hiermee zelf een prent samenstellen op computer of elektronisch bord. Voel je vrij om zelf andere opdrachten te verzinnen met dit materiaal en de tekeningen ook eventueel in andere computerprogramma’s te gebruiken. Als je dit doet, appreciëren we het bijzonder als je dit materiaal ook met ons deelt. Wij plaatsen het online op schooluitdekast.be, waardoor je meteen enkele collega’s vooruit helpt. Graag mailen naar Met dank aan Kathleen Amant om dit materiaal ter beschikking te stellen. Veel plezier ermee! het onderwijsteam van çavaria

2

3


Download ppt "In dit bestand vind je alle elementen die samen de tweede en de vijfde prent van het boek ‘Lou viert carnaval’ vormen. De kinderen kunnen hiermee zelf."

Verwante presentaties


Ads door Google