De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wilt u goedkoop een embleem op uw kleding laten bedrukken

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wilt u goedkoop een embleem op uw kleding laten bedrukken"— Transcript van de presentatie:

1 Gaat u dan naar www.embleemmaken.nl.
Wilt u goedkoop een embleem op uw kleding laten bedrukken? Met een mooi plaatje, badge, patch of logo erin verwerkt? Gaat u dan naar Want wij kunnen vanaf 2 stuks (!) prachtige, kookwasbestendige emblemen leveren, die u zelf via onze websites kunt ontwerpen en bestellen, en die u later zelf eenvoudig op uw kleding kunt strijken: mooier, beter, sneller én goedkoper dan bv geborduurde emblemen! Op kunt u dus online heel snel emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door het inladen van uw eigen plaatje of logo. En de emblemen zijn na productie door ons en ontvangst door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te maken dmv het instrijken met een strijkijzer. De emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar indien u goedkoop een embleem op uw kleding wilt laten maken.

2 Het goedkoop maken en laten bedrukken van emblemen op kleding en bedrijfskleding is natuurlijk interessant voor iedereen: - Particulieren: zelf een emblemen ontwerpen, met bv uw eigen naam of adhv een bestaand plaatje, en deze zelf op uw kleding maken door deze in te strijken met uw strijkijzer. - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo of embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding tegen weinig kosten laten bedrukken. - Verenigingen: op basis van het embleem van uw vereniging de kleding verfraaien met professionele full color emblemen. Test het zelf: gaat u naar en ontwerp zelf binnen enkele minuten uw embleem. En kijkt u meteen hoe goedkoop wij zijn!

3 Op staan ook Instructiefilms voor het ontwerpen en instrijken van instrijkemblemen of instrijklogo´s. U kunt zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om instrijk emblemen te ontwerpen en te bestellen en het op kleding laten bedrukken. Test het zelf: gaat u naar en zie de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van emblemen die u zelf op uw kleding kunt maken oftewel bedrukken.

4 Kleding laten bedrukken via bv www. embleemmaken
Kleding laten bedrukken via bv levert u de volgende voordelen: - Eenvoudig zelf ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is kees! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het zelf op uw kleding of textielstuk laten bedrukken. Test het zelf: gaat u naar en ontwerp zelf binnen enkele minuten uw embleem. En kijkt u meteen hoe goedkoop wij zijn!


Download ppt "Wilt u goedkoop een embleem op uw kleding laten bedrukken"

Verwante presentaties


Ads door Google