De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tekst Clublied SPORTCLUB MONSTER

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tekst Clublied SPORTCLUB MONSTER"— Transcript van de presentatie:

1 Tekst Clublied SPORTCLUB MONSTER
Melodie: Het land van Maas en Waal van Boudewijn de Groot.

2 Achter de mooie duinen nabij het Heydse strand speelt ons cluppie sc Monster en ook wij gaan hand in hand Als jonkvrouw ende schildknaap verdedigen wij de vlag In ‘t harnas op Polanen, daar sláán wij onze slag  En we schreeuwen en we juichen niemand laat ze in de kou onze stoere koele ridders in keelrood en azuurblauw.

3 In de knusse Corner lachen ze wat af denken álles daar te weten van de spelers en de staf Hét bestuur de fanshop webmasters van de site een heleboel vrijwilligers gevén hun vrije tijd.

4 De jeugd en de dames zij hebben veel plezier met vóetballen en trainen, hun tóekomst ligt ook hier Wórd een elftal kampioen dan is het feest heel bar mét z'n allen door het dorp, op de platte kar.

5 Achter de mooie duinen nabij het Heydse strand speelt ons cluppie sc Monster en ook wij gaan hand in hand Als jonkvrouw ende schildknaap verdedigen wij de vlag In ‘t harnas op Polanen, daar sláán wij onze slag  En we schreeuwen en we juichen niemand laat ze in de kou onze stoere koele ridders in keelrood en azuurblauw.

6 Zómi's, veteranen die blijven fanatiek Ze wíllen nog graag hobbyen maar waar is hun techniek een sfeervolle kantine met ballen van de sup hét is echt genieten hier bij deze mooie club. 

7 De Heeren van Polanen het is een mooi verhaal Zij zorgen voor wat duiten ook voor in de ridderzaal Af en toe een derde helft wie is daar nou niet bij Een volle bak supporters, en iedereen is blij.

8 Achter de mooie duinen nabij het Heydse strand speelt ons cluppie sc Monster en ook wij gaan hand in hand Als jonkvrouw ende schildknaap verdedigen wij de vlag In ‘t harnas op Polanen, daar sláán wij onze slag  En we schreeuwen en we juichen niemand laat ze in de kou onze stoere koele ridders in keelrood en azuurblauw.


Download ppt "Tekst Clublied SPORTCLUB MONSTER"

Verwante presentaties


Ads door Google