De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Amerikaan: Ik ben trots op onze CIA! Die weten al wat er in de wereld aan de hand is, voordat het gebeurd is!

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Amerikaan: Ik ben trots op onze CIA! Die weten al wat er in de wereld aan de hand is, voordat het gebeurd is!"— Transcript van de presentatie:

1 Een Amerikaan, een Fransman, een Turk en een Belg zitten over „nationale trots“ te praten.

2 De Amerikaan: Ik ben trots op onze CIA! Die weten al wat er in de wereld aan de hand is, voordat het gebeurd is!

3 De Fransman: Ik ben zeer trots op onze vrouwen! Het zijn de elegantste en knapste vrouwen van de hele wereld, en niet zo rap te versieren...

4 De Turk: Ikke ben trots op onze Turkse tapijtweefkunst! Niemand kan zo goed kwaliteitstapijten weven als wij Turken! Daarom kan ook niet iedereen zich Turks tapijt betale, en zij hebben altijd bijzondere plaats in huis..

5 Na een tijdje vraagt de Amerikaan:
Alle drie staren ze naar de Belg en wachten op zijn „statement“ van nationale trots. Na een tijdje vraagt de Amerikaan: „Heb jij dan helemaal niks waar je trots op bent?“ Zegt de Belg: „Ja zulle! Ik ben trots op MIJZELF!“ Allemaal vragen ze verbaasd: „waarom dan wel?“

6 Ik heb vorige week een knappe Franse griet een flinke beurt gegeven op een prachtig Turks tapijt, en de CIA weet nog altijd van niks !


Download ppt "De Amerikaan: Ik ben trots op onze CIA! Die weten al wat er in de wereld aan de hand is, voordat het gebeurd is!"

Verwante presentaties


Ads door Google