De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie is de verloren zoon? De jongste zoon raakt verloren, maar wordt teruggevonden. De oudste zoon blijft buiten staan en komt niet naar binnen. Wie is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie is de verloren zoon? De jongste zoon raakt verloren, maar wordt teruggevonden. De oudste zoon blijft buiten staan en komt niet naar binnen. Wie is."— Transcript van de presentatie:

1 Wie is de verloren zoon? De jongste zoon raakt verloren, maar wordt teruggevonden. De oudste zoon blijft buiten staan en komt niet naar binnen. Wie is er echt de verloren zoon?

2

3 Genade is ook niet eerlijk
De reactie van de oudste zoon bepaalt je erbij dat Gods genade wel erg uitbundig en royaal is. Had dat niet wat minder gekund?

4 Genade is ook niet eerlijk Meer slaaf dan kind
De woede van de oudste zoon wordt ingegeven door zelfzuchtige motieven. ‘Al die jaren heb ik voor u gewerkt’. Maw, ik doe zo mijn best – verdien ik daarom niet uw liefde en waardering?

5 Genade is ook niet eerlijk Meer slaaf dan kind
De oudste zoon in jou en mij Een verlorenheid die zich moeilijker laat ontdekken:

6 Genade is ook niet eerlijk Meer slaaf dan kind
De oudste zoon in jou en mij Een verlorenheid die zich moeilijker laat ontdekken: 1) Hoe reageer je op tegenslagen in je leven?

7 Genade is ook niet eerlijk Meer slaaf dan kind
De oudste zoon in jou en mij Een verlorenheid die zich moeilijker laat ontdekken: 1) Hoe reageer je op tegenslagen in je leven? 2) Hoe kijk je naar anderen?

8 Genade is ook niet eerlijk Meer slaaf dan kind
De oudste zoon in jou en mij Een verlorenheid die zich moeilijker laat ontdekken: 1) Hoe reageer je op tegenslagen in je leven? 2) Hoe kijk je naar anderen? 3) Hoe blij ben je met je geloof?

9 Genade is ook niet eerlijk Meer slaaf dan kind
De oudste zoon in jou en mij Een verlorenheid die zich moeilijker laat ontdekken: 1) Hoe reageer je op tegenslagen in je leven? 2) Hoe kijk je naar anderen? 3) Hoe blij ben je met je geloof? 4) Hoe zeker ben je van Gods liefde?

10 Genade is ook niet eerlijk Meer slaaf dan kind
De oudste zoon in jou en mij En de vader heeft beiden lief Jezus is niet als de oudste zoon voor oudste zonen. ‘En de vader ging naar buiten’. Gods hart gaat uit ook naar oudste zonen.

11 Genade – Gods liefde voor oudste en jongste zonen
Je kunt niks doen waardoor God minder van je gaat houden Je kunt niks doen waardoor God meer van je gaat houden


Download ppt "Wie is de verloren zoon? De jongste zoon raakt verloren, maar wordt teruggevonden. De oudste zoon blijft buiten staan en komt niet naar binnen. Wie is."

Verwante presentaties


Ads door Google