De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ketensamenwerking Wat zijn de grootste knelpunten om integraal te kunnen werken? Waar zijn informatieproducten nodig? Welke informatie heeft je “buurman”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ketensamenwerking Wat zijn de grootste knelpunten om integraal te kunnen werken? Waar zijn informatieproducten nodig? Welke informatie heeft je “buurman”"— Transcript van de presentatie:

1 Ketensamenwerking Wat zijn de grootste knelpunten om integraal te kunnen werken? Waar zijn informatieproducten nodig? Welke informatie heeft je “buurman” nodig? Gemeenten Waterschap Provincie Omgevingsdienst Veiligheids- regio/.../…. Initiatiefnemer Ketensamenwerking | Wat is er nodig?

2 Ketenvisie Wat zijn de grootste knelpunten om integraal te kunnen werken? Waar zijn informatieproducten nodig? Welke informatie heeft je “buurman” nodig? Welke bronnen zijn beschikbaar Bronbestand Bronbestand Bronbestand Omgevings informatie systeem Omgevingsvergunningen, Instructieregels, Omgevingsplannen, Programma’s, Algemene regels, Projectbesluiten, Monitoring en evaluatie, Omgevingswaarden Hardware, Software, Advisering, Kwaliteit, Beschikbaarheid, Betrouwbaarheid, Bestendigheid, Toezicht, Handhaven Uitgangspunt is  het grondvlak van een keten met  de verschillende processen/ documenten/ functionaliteit. Dit grondvlak wordt gerelateerd aan het Keten informatiesysteem en het Keten informatiesysteem maakt gebruik van bronbestanden. Probleem is dat in de huidige situatie de bronbestanden niet integraal beschikbaar zijn en ook niet integraal worden ontsloten.  De bronbestanden zijn alleen beschikbaar binnen de scope van een ketenpartner en/of voldoen niet aan BBB Ik zie het Keteninformatiesysteem als een samenvoeging van de informatiehuizen met het DSO. Keten probleem: De vraag vanuit het grondvlak bepaalt de benodigde informatie. Hebben wij alle vragen maar ook alle bronbestanden in beeld? Ketensamenwerking | Wat is er nodig?


Download ppt "Ketensamenwerking Wat zijn de grootste knelpunten om integraal te kunnen werken? Waar zijn informatieproducten nodig? Welke informatie heeft je “buurman”"

Verwante presentaties


Ads door Google