De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rachab en de twee verspieders

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rachab en de twee verspieders"— Transcript van de presentatie:

1 Rachab en de twee verspieders
God alles in allen 3 september 2017 Hendrik Ido Ambacht 21 mei 2017 Hendrik Ido Ambacht 21 mei 2017 Hendrik Ido Ambacht

2 21 Omdat namelijk, hoewel zij de God kennen,
Romeinen 1 21 Omdat namelijk, hoewel zij de God kennen, zij Hem niet als God verheerlijken of danken, maar zij werden zinloos gemaakt in hun redeneringen, en hun onintelligente hart wordt duister gemaakt.

3 4 Want het einde van de wet is Christus,
Romeinen 10 4 Want het einde van de wet is Christus, tot rechtvaardigheid voor een ieder, die gelooft.

4 Kolossenzen 1 26 namelijk het geheimenis, dat eeuwen en geslachten lang verborgen is geweest,  maar nu geopenbaard is aan Zijn heiligen.

5 Kolossenzen 1 27  Aan wie God wil bekendmaken wat de rijkdom is van de heerlijkheid van dit geheimenis onder de heidenen: Christus onder u, de hoop van de heerlijkheid.

6

7 Efeze 3 6 namelijk dat de heidenen mede-erfgenamen zijn en tot hetzelfde lichaam behoren en mededeelgenoten zijn van de belofte in Christus Jezus, door het evangelie.

8 Lukas 24 12 Maar Petrus stond op en snelde naar het graf en toen hij zich vooroverboog, zag hij alleen de linnen doeken liggen. Johannes 13 5 Daarna goot Hij water in de waskom en begon de voeten van de discipelen te wassen en af te drogen met de linnen doek die Hij om Zijn middel had.

9 18 (…) Al waren uw zonden als scharlaken,
Jesaja 1 18 (…) Al waren uw zonden als scharlaken,    ze zullen wit worden als sneeuw;    al waren ze rood als karmozijn,    ze zullen worden als witte wol.

10

11


Download ppt "Rachab en de twee verspieders"

Verwante presentaties


Ads door Google