De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PSALM 3.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PSALM 3."— Transcript van de presentatie:

1 PSALM 3

2

3

4 1Een psalm van David, toen hij vluchtte voor zijn zoon Absalom.
2HEERE, hoe talrijk zijn mijn tegenstanders; velen staan tegen mij op.

5

6 4U echter, HEERE, bent een schild voor mij, mijn eer;
U heft mijn hoofd omhoog. 5Met mijn stem riep ik tot de HEERE, en Hij verhoorde mij vanaf Zijn heilige berg. 6Ik lag neer en sliep; ik ontwaakte, want de HEERE ondersteunde mij.

7 7Ik vrees niet voor tienduizenden van het volk,
die zich aan alle kanten tegen mij opstellen.

8 YESHUA (יְשׁוּעָ֑ה) 8Sta op, HEERE, verlos mij, mijn God,
want U hebt al mijn vijanden op de kaak geslagen, de tanden van de goddelozen hebt U stukgebroken. 9Het heil (יְשׁוּעָ֑ה) is van de HEERE; Uw zegen is over Uw volk. YESHUA (יְשׁוּעָ֑ה)

9 Waarom God vertrouwen? Hij heeft naar Davids gebed geluisterd, hem beschermd, kracht gegeven en zijn tegenstanders overwonnen 7Werp al uw zorgen op Hem, want Hij zorgt voor u. (1Petrus 5:7) God voorziet! Heeft ons gered van de dood! Vertrouwen we erop dat Hij het onmogelijke kan doen?

10 Hoe groeien in vertrouwen?
- Ervoor kiezen Hem te vertrouwen - Gebed 6Wees in geen ding bezorgd, maar laat uw verlangens in alles, door bidden en smeken, met dankzegging bekend worden bij God; (Filippenzen 4:6) - Gods zegeningen en beloftes in Zijn Woord, de Bijbel - Zijn zegeningen in ons leven en in die van anderen onthouden

11 Hij hoort je gebed en zal voor je zorgen!
Verlies de moed niet! 4En God zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal er niet meer zijn; ook geen rouw, jammerklacht of moeite zal er meer zijn. (Openbaring 21:4) Verlies de moed niet! Vertrouw op Hem! Hij hoort je gebed en zal voor je zorgen!

12 Leeft u met vertrouwen in Hem?


Download ppt "PSALM 3."

Verwante presentaties


Ads door Google