De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ARBO-wet Leerdoel: Weten wat een risico-inventarisatie is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ARBO-wet Leerdoel: Weten wat een risico-inventarisatie is."— Transcript van de presentatie:

1 ARBO-wet Leerdoel: Weten wat een risico-inventarisatie is. Weten waar je een risico-inventarisatie kunt maken. Drie voorbeelden kunnen noemen van eisen uit de ARBO-wet.

2 Risico-inventarisatie
Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid zijn belangrijke thema’s in een bedrijf en moeten voldoen aan de wettelijke eisen. Verplicht vanuit de ARBO-wet!

3 Vul een RI&E in voor jullie bedrijf (kan later aangepast worden).
Vul een RI&E in voor jullie bedrijf (kan later aangepast worden). Iedereen moet straks 3 voorbeelden kunnen noemen van zaken die geregeld zijn in de ARBO-wet. Bijvoorbeeld Verplicht te zorgen voor een veilige werkplek Verplicht te zorgen voor bepaalde pauzetijden Verplicht te zorgen voor een BHV’er

4

5 Recht leerdoelen H6 Weten welke 3 staatsfuncties er zijn en waarom die gescheiden zijn. 2. Weten wie er betrokken zijn bij een strafzitting. 3. Verschil bezitter te goeder trouw en te kwader trouw. 4. Verschil tussen handelingsbekwaam en handelingsonbekwaam. 5. Verschil tussen dwaling en bedrog. Groep van 2. Noteer op de laptop de juiste uitwerking per leerdoel. Samen maken! Uiteindelijk samenvatting met de beste antwoorden.

6 Maken Maak de meerkeuzevragen op de wiki: 6.8 B 6.16 C 6.17 B 6.22 B 6.23 C 6.24 B 6.25 D 6.26 A Lees samenvatting nog eens door. Kahoot!


Download ppt "ARBO-wet Leerdoel: Weten wat een risico-inventarisatie is."

Verwante presentaties


Ads door Google