De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Aanbestedingscongres 15 november 2016

Verwante presentaties


Presentatie over: "Aanbestedingscongres 15 november 2016"— Transcript van de presentatie:

1 Aanbestedingscongres 15 november 2016

2 Marissa Willemse van SMI

3 Wat doen de leden van UNETO-VNI?
Omzet: 16.5 miljard euro Aantal bedrijven: 4.500 Aantal werknemers: Actief in: Utiliteit, Woningbouw, Industrie en Infratechniek In de segmenten: Elektrotechniek, Klimaattechniek, Sanitair en ICT Energietransitie: Hoe gaat het met onze leden?

4

5 Leasen van verlichting in vertrekhal Schiphol. Resultaat: langere levensduur en hergebruik. Warmtescan bij verkeerslicht. Resultaat: minder lange wachttijden voor fietsers. Hypermoderne lichtfiltering en klimaat-beheersing. Resultaat: Frisse lucht en blije buren

6 Innovatie, we willen het!
Over de marktivisie. Toekomstrobuust Maar ook Duurzaam — We nemen verantwoordelijkheid voor de leefbaarheid en de beperkte draagkracht van onze planeet in onze keuzes We zoeken steeds optimale en innovatieve oplossingen voor veilige, slimme, efficiënte, leefbare en betrouwbare netwerken.

7 Ziet u beren op de weg? Verschil tussen privaat en overheid. Is dat er en moet dat er zijn? Kunnen we het dan niet samen oplossen? Bijvoorbeeld via het traject “Beter aanbesteden”!

8 Klaar voor innovatie? Wij kunnen en willen innoveren!
Duurzame en innovatieve oplossingen om de maatschappij vooruit te brengen. Moet kunnen toch? Iets vertellen over de mogelijkheden voor innovatie in projecten en dus al in de (private) sector toegepast. Sprekers van vanmiddag geven hier een beeld / idee van. Bruggetje naar sprekers.


Download ppt "Aanbestedingscongres 15 november 2016"

Verwante presentaties


Ads door Google