De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kennedybaan geschiedenis

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kennedybaan geschiedenis"— Transcript van de presentatie:

1 Kennedybaan geschiedenis
Rol Dorpsraad en gemeenteraad Benadrukken urgentie onveilige fietspaden Rol wethouders voeren druk op bij provincie

2 KENNEDYBAAN GESCHIEDENIS
Bestuurlijk overleg zorgt voor kleine doorbraak: onderzoek naar mogelijkheden. * verkeersveiligheid; * bereikbaarheid; * leefbaarheid.

3 KENNEDYBAAN GESCHIEDENIS
PROBLEEM 1: Weg scoort op verkeersveiligheid laag t.o.v. ander wegen in de provincie PROBLEEM 2: Het huidige wegprofiel is te smal om in te richten volgens duurzaam veilig> grondaankopen noodzakelijk

4 KENNEDYBAAN GESCHIEDENIS
Binnen het bestaande profiel is alleen een twee richtingen fietspad aan één zijde mogelijk wanneer de weg verplaatst wordt. Fietspaden aan beide zijden van de weg zou technisch nog kunnen maar dit om een gekunstelde en erg dure oplossing.

5 KENNEDYBAAN GESCHIEDENIS
VOORSTEL AAN PROVINCIEBESTUUR: Aanleg fietspaden met renovatie van de weg in Tijd nodig voor grondverwerving. Dit voorstel is door het provinciebestuur overgenomen en er is geld gereserveerd.

6 KENNEDYBAAN 2017 WAT BETEKENT DIT?
Er wordt binnenkort een projectgroep opgericht voor planstudie; Rol voor dorpsraad en gemeente; Maar ook bewoners worden betrokken. Versnelling mogelijk afhankelijk van voortgang grondaankopen: 2019 ipv 2022. 1 augustus 2018 definitief aanvraag middelen


Download ppt "Kennedybaan geschiedenis"

Verwante presentaties


Ads door Google