De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GRIP IN 2016.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GRIP IN 2016."— Transcript van de presentatie:

1 GRIP IN 2016

2 In mei zijn we met GRIP verhuisd van de Koningstraat naar de Vooruitgangstraat. Een grote stap vooruit !

3 We lanceerden ons nieuw meerjarenplan
2016 – 2019: KOM OP VOOR INCLUSIE

4 Bij onze eerste sensibilisatieactie vertellen kinderen en jongeren met een handicap over hun ervaringen in het gewoon onderwijs.

5 Het project Handicap en Arbeid wordt erkend – voor 2017 tot als structureel project binnen het nieuwe beleid ‘Focus op Talent’

6 Tijdens het ‘forum van de patiënt’ praatten we over de moeilijke levenskeuzes die mensen met een handicap of ouders van kinderen met een handicap soms moeten maken.

7 We riepen mensen op om met extra aandacht naar de paralympics te kijken en hun indrukken over beeldvorming te posten op

8 Samenwerking met gedreven individuele burgers, persaandacht en politiek lobbywerk zijn een krachtige combinatie om iets te veranderen.

9 Net als KVG, Unia en VFG protesteerde GRIP bij staatssecretaris Elke Sleurs om de inkomensvervangende tegemoetkoming even hoog te houden als het leefloon.

10 12 dec: GRIP op voorpagina De Morgen & 13 dec in Hautekiet (radio): we presenteren alarmerende cijfers uit de ‘Inclusiespiegel’: een ongelukkige 10de verjaardag van het VN-Verdrag

11 We hebben er hard op ingezet, maar met een mooi resultaat: onze Facebookpagina kende meer dan een verdubbeling van bereik van 400 likes naar 930 !


Download ppt "GRIP IN 2016."

Verwante presentaties


Ads door Google