De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Namens de hoogste baas checken of de huisstijl in het filiaal wel tot zijn recht komt. Is er aandacht voor kinderen bij Walibi? Kun je met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Namens de hoogste baas checken of de huisstijl in het filiaal wel tot zijn recht komt. Is er aandacht voor kinderen bij Walibi? Kun je met."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7 Namens de hoogste baas checken of de huisstijl in het filiaal wel tot zijn recht komt.
Is er aandacht voor kinderen bij Walibi? Kun je met je vragen terecht bij een Alphacursus? Draait het echt om het kruis en betekent dat dat iedereen welkom is in Groningen-Oost ? Hoe klantvriendelijk is het filiaal? De kerk is een filiaal van de hemel: daar is Christus. Wij vertegenwoordigen hem. Doen we dat ook echt? Als een mystery guest ontdekt dat het beter kan, moet hij positief kritisch dat kunnen communiceren.

8 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Weggevertje. De Heilige Geest als mystery guest. Vertegenwoordigt Christus en is onopvallend aanwezig met als doel ons huismerk (de kracht van het kruis van Christus) steeds meer bij ons uit de verf te laten komen. Groeien in liefde, vrede, in geduld, IN CHRISTUS. Mystery? Wie is Hij eigenlijk? Wat merk je van Hem? Volgende keer verder. Deze keer: hij vertegenwoordigt Christus en brengt Christus over bij ons zodat wij hem bij anderen over kunnen / durven brengen.

9 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Johannes 16:12 Ik heb jullie nog veel meer te zeggen, maar jullie kunnen het nog niet verdragen. 13 De Geest van de waarheid zal jullie, wanneer hij komt, de weg wijzen naar de volle waarheid. Hij zal niet namens zichzelf spreken, maar hij zal zeggen wat hij hoort en jullie bekendmaken wat komen gaat. 

10 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Johannes 16:14 Door jullie bekend te maken wat hij van mij heeft, zal hij mij eren. 15 Alles wat van de Vader is, is van mij – daarom heb ik gezegd dat hij alles wat hij jullie bekend zal maken, van mij heeft. 16 Nog een korte tijd en jullie zien me niet meer, maar kort daarna zien jullie me terug.’

11 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Johannes 16:16  ‘Nog een korte tijd en jullie zien me niet meer, maar kort daarna zien jullie me terug.’ Zien jullie Jezus? Situatie toen: zijn leerlingen voor Golgotha. Voorbereiding op afscheid. Terugzien, wanneer? Na de opstanding. Na de wederkomst.] Maar ook nu al enigszins door de Heilige Geest. Belofte voor jou!

12 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Johannes 16:12 Ik heb jullie nog veel meer te zeggen, maar jullie kunnen het nog niet verdragen. 13 De Geest van de waarheid zal jullie, wanneer hij komt, de weg wijzen naar de volle waarheid. Jezus wil uitleggen wat het kruis en de opstanding betekent. Maar ze staan er niet voor open. Maar dan komt de Heilige Geest tussenbeide: de Geest van de waarheid. De volle waarheid: je snapt hoe alles in elkaar zit.

13 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Johannes 16:13 Hij zal niet namens zichzelf spreken, maar hij zal zeggen wat hij hoort en jullie bekendmaken wat komen gaat.  Door jullie bekend te maken wat hij van mij heeft, zal hij mij eren. De Heilige Geest als luistervink. Hij luistert af wat er door Jezus en God de Vader gezegd wordt. Speakertje in je oor tijdens een uitzending om bijgepraat te worden vanuit de plaats van het nieuws. Zo laat de Heilige Geest horen wat er in de hemel gebeurt tussen Christus en God.

14 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
1 Korintiërs 2:God heeft ons dit geopenbaard door de Geest, want de Geest doorgrondt alles, ook de diepten van God. 11 Wie is in staat de mens te kennen, behalve de geest van de mens? Zo is alleen de Geest van God in staat om God te kennen. 12 Wij hebben niet de geest van de wereld ontvangen, maar de Geest die van God komt, opdat we zouden weten wat God ons in zijn goedheid heeft geschonken.  De Heilige Geest als luistervink. Hij luistert af wat er door Jezus en God de Vader gezegd wordt. Weten wat er in jezelf omgaat: je eigen Geest. Zo ook bij God. En die Geest is de Heilige Geest, die vertelt Gods diepste gedachten = Christus en het kruis.

15 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Hij zal niet namens zichzelf spreken, maar hij zal zeggen wat hij hoort en jullie bekendmaken wat komen gaat.  Wat komen gaat = het raadsel van het kruis en het lijden van Christus. En de overwinning door de opstanding.

16 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Het oude verhaal gaat voor jou leven Het kruis: jouw zonden De opstanding: jouw toekomst Het logo van het christelijke geloof: = Kruis en opstanding Het oude verhaal gaat voor jou leven Het kruis: jouw zonden De opstanding: jouw toekomst Het logo van het christelijke geloof: = Kruis en opstanding Dit gaat jouw leven stempelen.

17 De Heilige Geest brengt Jezus in je leven
Rio de Janeiro: kruis en zegen, opstanding. Waar is de Heilige Geest? Alle aandacht voor Christus in jouw leven. Hij in de hemel, maar aanwezig ook op aarde. In zijn filiaal. Dat is deze kerk. dat is jouw leven. Nog een korte tijd en je ziet mij niet meer…. (velen zien hem niet) Maar dan nog een korte tijd en je ziet mij weer.


Download ppt "Namens de hoogste baas checken of de huisstijl in het filiaal wel tot zijn recht komt. Is er aandacht voor kinderen bij Walibi? Kun je met."

Verwante presentaties


Ads door Google