De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OP PAD MET PAULUS Welkom in deze dienst Bevestiging Ambtsdragers

Verwante presentaties


Presentatie over: "OP PAD MET PAULUS Welkom in deze dienst Bevestiging Ambtsdragers"— Transcript van de presentatie:

1 OP PAD MET PAULUS Welkom in deze dienst Bevestiging Ambtsdragers
Voorganger: ds D.Hoolwerf Organist: A. Weenink

2 Dit is een morgen als ooit de eerste, zingende vogels geven hem door
Dit is een morgen als ooit de eerste, zingende vogels geven hem door. Dank voor het zingen, dank voor de morgen, beide ontspringen nieuw aan het woord.

3 Dag van mijn leven, licht voor mijn ogen, licht dat ooit speelde waar Eden lag. Dank elke morgen Gods nieuwe schepping, dank opgetogen Gods nieuwe dag.

4 Komt, laat ons samen Isrels HEER
Komt, laat ons samen Isrels HEER. Den rotssteen van ons heil, met eer, Met Godgewijden zang ontmoeten; Laat ons Zijn gunstrijk aangezicht, Met een verheven lofgedicht En blijde psalmen, juichend groeten.

5 Want Hij is onze God, en wij Zijn 't volk van Zijne heerschappij, De schapen, die Zijn hand wil weiden; Zo gij Zijn stem dan heden hoort, Gelooft Zijn heil- en troostrijk woord; Verhardt u niet, maar laat u leiden.

6 Behoud ons, HEER der legermachten, Zo zullen w' ons voor afval wachten; Zo knielen w' altoos voor U neer. Getrouwe Herder, breng ons weer; Verlos ons, toon ons 't lieflijk licht Van Uw vertroostend aangezicht.

7 TWEEDE ZENDINGSREIS VAN PAULUS
Thessalonica Lukas gaat met Paulus mee Paulus krijgt visioen: Kom over, help ons! Paulus in Korinthe Paulus vraagt Timotheüs om mee te gaan Paulus spreekt op Areopagus Paulus en Silas gaan op weg TWEEDE ZENDINGSREIS VAN PAULUS Vergadering in Jeruzalem 49 nChr. Hand. 15

8 TWEEDE ZENDINGSREIS VAN PAULUS
Filippi: Lydia komt tot geloof Lukas gaat met Paulus mee Paulus krijgt visioen: Kom over, help ons! Paulus in Korinthe Paulus vraagt Timotheüs om mee te gaan Paulus spreekt op Areopagus Paulus en Silas gaan op weg TWEEDE ZENDINGSREIS VAN PAULUS Vergadering in Jeruzalem 49 nChr. Hand. 15

9 God wil Saul tot apostel stellen, Om dan de wereld in te gaan
God wil Saul tot apostel stellen, Om dan de wereld in te gaan. Saul moet het overal vertellen, Wat Jezus Christus heeft gedaan.

10 De Heere roept ook onze namen: ‘Jij bent van Mij. ’, heeft God gezegd
De Heere roept ook onze namen: ‘Jij bent van Mij!’, heeft God gezegd. ‘Mijn trouwe zorg zal nooit beschamen: Ik heb mijn hand op jou gelegd.

11 ‘Ik wil je Zaligmaker wezen’, Heeft God bij Saulus’doop beloofd
‘Ik wil je Zaligmaker wezen’, Heeft God bij Saulus’doop beloofd. En je hebt voortaan niets te vrezen, Als jij Mij op mijn Woord gelooft!’

12 ‘Ik ben altijd de goede Herder. Leg jij jouw hand maar in mijn hand
‘Ik ben altijd de goede Herder. Leg jij jouw hand maar in mijn hand. Ik leid jou door Mijn Geest wel verder, En breng jou in Mijn Vaderland!’

13 De HEER is God; erkent, dat Hij Ons heeft gemaakt (en geenszins wij) Tot schapen, die Hij voedt en weidt; Een volk, tot Zijnen dienst bereid.

14 Want goedertieren is de HEER; Zijn goedheid eindigt nimmermeer; Zijn trouw en waarheid houdt haar kracht Tot in het laatste nageslacht

15 OP PAD MET PAULUS

16 Gij hebt uw woord gegeven nog voor ik U iets vroeg, dat is voor heel mijn leven, ja voor de dood genoeg. Uw woord is daad, o Vader, werd brood in de woestijn, werd mens en is mij nader dan wie mijn naasten zijn.

17 Nu ik U heb gegeven mijn woord op deze dag, geef dat met heel mijn leven ik daarvoor instaan mag, dat ik het in mijn daden waarmaak aan iedereen. Maak zichtbaar uw genade door mij en om mij heen.

18 God, die uw woord gegeven, uw Zoon gezonden hebt en naar zijn beeld het leven van wie U kent herschept, wees door uw Geest met allen die hebben ja gezegd, dat zij die staan niet vallen. Maak Gij ons trouw en echt.

19 Laat, Heer, uw volk uw daden zien en leven en laat uw glans hun kinderen omgeven. Zie op ons neer met vriendelijke ogen. O God, bescherm ons in ons onvermogen. Bevestig wat de hand heeft opgevat, het werk van onze hand, bevestig dat.

20 God maakt ons dienstbaar aan zijn werk Roept ons tot taken in zijn kerk Hij biedt genadegaven aan; Zijn Woord moet door de wereld gaan.

21 Hij die het van de Heer’ verwacht En niet vertrouwt op eigen kracht, Komt bij de Heer’ in dienst te staan, Die voor de kudde uit wil gaan.

22 Een herder ziet naar schapen om Maar is ook zelf Gods eigendom Op ‘s Heeren zegen kan hij aan En zal Gods weg en wil verstaan.

23 Heft uwe handen naar omhoog, Slaat naar het Heiligdom uw oog, En knielt eerbiedig voor Hem neer; Looft, looft nu aller heren HEER.

24 Dat 's HEEREN zegen op u daal'; Zijn gunst uit Sion u bestraal'; Hij schiep 't heelal, Zijn naam ter eer; Looft, looft dan aller heren HEER.

25 Prijst den naam van uwen God, 's HEEREN knechten, hier vergaârd; Prijst Zijn naam en wijs gebod, Daar g' in 't voorhof staat geschaard, En uw ambt bekleedt met eer In het huis van onzen HEER.

26 Sion, loof met dankb're stem God, uw HEER, die eeuwig leeft, En het schoon Jeruzalem, Door Zijn woning luister geeft; Loof Hem, voor uw heilrijk lot; Loof al juichend uwen God!

27 Spoedig zal komen de hemelse Heer, een komst die de wereld verbaasd
Spoedig zal komen de hemelse Heer, een komst die de wereld verbaasd. Tijd om te dromen vind je niet meer, de boodschap van God heeft nu haast. Ga in de wereld en kondig het aan, dat mensen de tijden profetisch verstaan.

28 Bewaar ons Heer, dat onberispelijk rein, ons leven blijkt te zijn, geen vlek of rimpel meer. Wanneer U komt in heerlijkheid, macht en majesteit, laat ons leven door Uw Geest geheiligd zijn.

29 God heeft de dagen der mensen geteld, de tijd van de wereld is kort
God heeft de dagen der mensen geteld, de tijd van de wereld is kort. Rampen en slagen en dreigend geweld, heeft Hij reeds voorzegd in Zijn Woord. Leer ons geloven en staan in Uw kracht, maak ons een gemeente die bidt en die wacht.

30 Bewaar ons Heer, dat onberispelijk rein, ons leven blijkt te zijn, geen vlek of rimpel meer. Wanneer U komt in heerlijkheid, macht en majesteit, laat ons leven door Uw Geest geheiligd zijn.

31 Zie in het oosten, het licht van de dag, de nacht loopt nu spoedig ten eind. Dit zal ons troosten en sterken met kracht, dat Hij op de wolken verschijnt. Laten we leven in heilig geloof, dat Hij zal vervullen wat Hij heeft beloofd.

32 Bewaar ons Heer, dat onberispelijk rein, ons leven blijkt te zijn, geen vlek of rimpel meer. Wanneer U komt in heerlijkheid, macht en majesteit, laat ons leven door Uw Geest geheiligd zijn.

33 OP PAD MET PAULUS Welkom in de Rank voor koffie/thee WEL THUIS!


Download ppt "OP PAD MET PAULUS Welkom in deze dienst Bevestiging Ambtsdragers"

Verwante presentaties


Ads door Google