Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdNora Bakker Laatst gewijzigd meer dan 8 jaar geleden
1
Delicatesse Catering
2
Bedrijfshistoriek ● 1948: Hof ter Linde – Aankoop door Geert Spapen ● 2001: Delicatesse Catering – Verhuis naar nieuwe pand te Genk – Nieuwe naam: “Delicatesse Catering” ● 2003: Limburgse Reconversie Maatschappij: partnership – Uitstippeling toekomstvisie – LRM: financiële partner ● 2007: Vestiging Sint-Niklaas – Tweede vestiging in Sint-Niklaas ● 2008: Snelle groei en streven naar kwaliteit – Opname: Trends Gazellenlijst – Kwaliteit: ● Voorbereidingen voor ISO-certificatie
3
Bedrijfshistoriek ● 2009: JCI nominatie: – Geert Spapen ● Nominatie: Vlaamse Jonge Ondernemer 2009 ● 2010-2011: – Omzetstijging ● Vandaag: – Vanuit centrale keuken te Genk ● Dagelijks ca. 5000 maaltijden – Uitbreidingswerken in laatste fase → capaciteit: 10.000 maaltijden/dag ● 11 juli 2011: – Opening tweede regeneratiekeuken in Sint-Pieters-Leeuw. ● Voldoende koelruimte voor maaltijden – Levering maaltijden regio Brussel en zuiden van België
4
Afdelingen ● Maaltijden aan huis ● Kinderdagverblijven ● Bedrijven ● Scholen ● Verblijfscentra ● Rusthuizen ● Evenementen
5
Kwaliteit ● Streven naar hoogstaande kwaliteit ● Respectering Belgische en Europese richtlijnen – Kwaliteit – Voedselveiligheid – Hygiëne ● Menukeuze en diëtisten: – Gezonde, gevarieerde, smaakvolle en seizoensgebonden voeding – Opstelling in samenspraak met diëtisten – Gebalanceerde voeding voor alle leeftijdsgroepen ● Transport en levering – Dagelijks 5.000 maaltijden – Wagens geschikt voor voedseltransport
6
Contact Hoofdzetel: Delicatesse Catering Toekomstlaan 22 3600 GENK Tel. 089/84.58.45 Fax. 089/84.58.46 E-mail: info@delicatessecatering.be
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.