Uitje schoenwinkel. Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW... EN AAN ALLE MANNEN... DIE ER TEGEN KUNNEN !!! Na 5000 jaar moppen over vrouwen... uiteindelijk moppen over mannen.
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Sporten.
Toen God “de vrouw” maakte, was hij al 6 dagen aan’t overwerken.
Opkomen voor jezelf.
Pluimpje gaat naar de zee
Gemaakt door Odessa koorevaar
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
STUUR DIT AAN EEN SLIMME VROUW. EN AAN MANNEN. DIE ER TEGEN KUNNEN
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
De Slippertjes.
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Doe Dag VTI Deinze.
Vrouw vs. man -.
Hoi dit is de tweede jongens Oro. Wij hopen dat jullie hem leuk vinden. Ook deze keer staat die vol met een blunder moppen pols een prijsvraag en weetjes.
De Opleidingscentrale
Een blondine ging naar een
Honden Gemaakt door : remco muurling..
Mijn Stage Bij *Kastelein Naam: *dino taradzic Klas: *5b Jaar: *2005 Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas waar je nu zit.
1 Pasen: Kies een leuk spel Gertrude van Walstijn.
Vrouw contra man.
Mooi scheppingsverhaal...
Annie M.G. Schmidt.
Fietsen in Drente Deze powerpoint presentatie Is gemaakt door
You’re own style.
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Naam: Sezer Ok Mijn sport: Voetbal Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Gemaakt door marrit de haan
KUNST Er zijn heel veel soorten kunst,
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
De kring. Elke maandag beginnen we in de kring
Wolvecamp tentoonstelling
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
E-minds Gemaakt door: Marie Joëlle. Menu.  E-minds  Foto's  Zwem game  Stop filmpje.
LOVE IS IN THE AIR Hoe het allemaal begon Er was eens een vrolijke jongen die hield van scouts,uitgaan en een goei pint pakken met zijn vrienden. M.a.w.
Labradoodle.
En weeral een avontuur die voorbij is. Maar nu is het tijd voor. HET MODE THEMA!!!!! Bij de thema mode hadden we een gedicht geleerd en toneeltjes gedaan.
Geschiedenis hoofdstuk 1
Mijn ervaringen in (land). Intro  Naam/land/soort vrijwilligerswerk/voorbereiding etc. (Plaats op deze pagina bijvoorbeeld een mooie foto) 1.
Hoofdstuk 2. Recht op een stem
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Kippen: Van ei naar kip niet ingesproken
Suriname klimaat+geografie
Het voelen en ervaren van de kinderen van de Dreumeshof tijdens het thema “Knuffels” het voelpad met voetjes en handjes.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Te laat, te laat 1 Te laat, te laat, alweer te laat op school
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Uitje kinderfysio. Jan Ik heb geleerd dat wiebelen goed is voor je benen.
Mijn presentatie Naam van de museum is Gemeentemuseum Den Haag Wonderkamers.
Pakjes feest Dames in Windekind 15 januari 2016 Op een natte 15 januari gaan alle dames aan tafel na de nodige kussen tijdens de begroeting.
Vrouwen hebben altijd het laatste woord !!!!
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Het Roze Strikje Hoeveel hou je van haar... ? hou je van haar... ?
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.
FINISHING PROFILES Van: Mootje, Hasib, Hein, Marieke, Sophie, Jaëla & Elia.
1
Transcript van de presentatie:

Uitje schoenwinkel

Sebastiaan Ik vond het interessant. Er zitten veel borstels aan deze machine. De mevrouw van de winkel heeft een keer haar vinger er tegen gehad en toen was er een groot stuk vel van haar vinger

Staf Ik vond deze machine heel mooi. Mooi dat ze daarmee schoenen kunnen maken. Het leken wel wielen, maar dan in het dun.

Cesar Dit vond ik een leuke machine. De machine rekt schoenen uit. Zo kunnen ze de onderkant maken.

Mendel Ik mocht achterin de winkel een foto maken. Hier hangen posters van allemaal verschillende schoenen. Er zijn nepvormen van voeten om in de schoen te doen zodat de schoen strak staat.

Olivier Hier zien jullie alle schoenen die zij gingen maken. Ik heb geleerd wat voor een soort onderkant ik heb op mijn schoen, namelijk rubber! Er zijn ook leren onderkanten.

Lola Ik vond dit een leuke machine. Ik weet nu hoeveel schoenen er ongeveer per dag worden gemaakt. Dit zijn er 10/20, maar soms kunnen het er ook maar 5 zijn.

Kayra Het was leuk bij de mevrouw. Schoenen worden gemaakt door ze eerste te schuren en dan te persen, dan blijven ze goed zitten.

Julian Ik weet hoe duur het is om je schoen te laten maken. De zool voor een vrouw is €12,95 en voor mannen €14,95. Lerenzolen zijn de duurste!

Suus Ik vond alles leuk om te horen! De meneer werkt al 40 jaar met schoenzolen.

Rozan De sloffen op de foto zijn lekker zacht. Ik houd van, die zijn warm en zacht. Wat ik heb geleerd is dat vrouwen kleinere voetjes hebben en mannen grotere voeten.

Brian Het zijn mooie schoenen Er was ook een hondje, die was heel leuk. Schoenen kosten veel geld, ze kunnen ze wel maken en plakken.