Hygiëne in de keuken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe goed is jouw keukenwoordenschat?
Advertisements

Wat is de vee-industrie?
Wat is een goede warme maaltijd?
naamwoordelijk gezegde
Gezonde voeding.
Het Kippenproject Kenia
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Hoe gezond ben ik?.
Salmonella.
De actieve voedingsdriehoek
onhygiënisch werken en de gevolgen
Thema HACCP
Voeding en bewegen!.
Presentatie over Tijgers.
Presentatie:yorkshire terrier
Thema 2: Voeding en Vertering
GMP and HACCP in school restaurants School Development Project
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Voedselhygiene.
Chineese restaurants onhygiënisch
Struisvogels.
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Onderwerpen presentatie
onhygiënisch werken en de gevolgen
Thema werken De woorden die je vandaag leert:
College 3 Consumentengedrag Opwaarts mobielen
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Zorg en Welzijn.
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.
Eet smakelijk Hoorcollege 4.
Wat voedt jou deel 1..
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Onhygiënisch werken.
Zorg en Welzijn Door floor.
Informatiebijeenkomst
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
Wenboekje Speelzaal Humpie Dumpie. Wat fijn dat je bij ons komt spelen. Trek je jas maar uit en hang die maar op aan de kapstok..
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Hygiëne omvat 2 begrippen Reinigen Steriliseren.
De kip!. Hoe ziet een kip eruit? De kip Heeft ook veren, maar minder mooi gekleurd dan de haan. Kippen zijn er in veel verschillende kleuren. Kippen hebben.
Een toekomstige stad onder water
HACCP.
Diabetes.
Consumentenrecht Alle regels en wetten die de consument beschermen bij de aankoop van producten van bedrijven De consument moet als ‘zwakkere’ partij beschermd.
Huisvesting en Hygiëne
    Christelijke vrijheid samen God willen dienen in de gemeente
Schaarste en voedselverspilling
<<naam>> mag geen gluten
Les 4 Wat kun je zelf doen? De koelkastles © Copyright by Instock.
humor in reclame, werkt dat ?
HACCP.
Vragen over de film ‘Dier en Industrie’
Consumentenrecht Alle regels en wetten die de consument beschermen bij de aankoop van producten van bedrijven De consument moet als ‘zwakkere’ partij beschermd.
Veilig en verantwoord werken
Diabetes.
Supermarkt Voedselveiligheid.
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Voedselveiligheid.
Het eten.
6. Certificering van uitgangsmateriaal
Dit is een voorbeeld PowerPoint, om je een beetje op weg te helpen
HACCP.
Keuzedeel assisteren bij facilitaire diensten
Transcript van de presentatie:

Hygiëne in de keuken

Onhygiënisch werken en de gevolgen inleiding Onhygiënisch werken en de gevolgen Wat doet de voedsel- en warenautoriteit? Labelen van een product Aan welke drie dingen moet je aan voldoen als je met eten werkt? Snijplanken

Onhygiënisch werken en de gevolgen Hygiëne is heel erg belangrijk voor als je gaat koken want, je kan ziek worden van verkeerde bacteriën. Kip Vlees enz. Wat moet je doen om dat te voorkomen?: Handen wassen Snijplanken Gevolgen?: Infecties

Wat doet de voedsel- en warenautoriteit? De Nederlandse voedsel- en warenautoriteit (NVWA). Houden toezicht bij bedrijven en instellingen. Ze kijken naar: De veiligheid van eet en drinkwaren Roken op de werkplek Machines Ladders en trappen

Labelen van een product Wat is het labelen van een product?: Stikkers plakken op bijvoorbeeld bakjes waar eten inzit en waar informatie over het eten opstaat zoals de datum. Kun je zien of het nog goed is.

Aan welke drie dingen moet je voldoen als je met eten werkt? Handen wassen Snijplank voor vlees Of het vlees niet ver de datum is

snijplanken Je moet niet één snijplank gebruiken voor groente, vlees, vis en bijvoorbeeld ei. Andere snijplanken (kleuren/plaatjes)