Onhygiënisch werken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
GMP and HACCP in school restaurants
Advertisements

Keukenhygiëne.
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Samenstelling van voedsel
Oud: Heel erg slordig en vies Nieuw: Schoon en overzichtelijk.
Opslag van goederen HACCP and GMP in school restaurants
Salmonella.
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
Gezonde voeding bij tieners
Module 1 – Dag 4 Hallo Module 1 – Dag 4 een 1 Module 1 – Dag 4 twee 2.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Veiligheidssignalisatie
Weer- raadseltjes.
Kleuren Kleuren.
Fruit is goed. Fruit is gezondt voor je lichaam. Er zijn verschillende fruit soorten. Er zijn verchillende smaken en kleuren. 1.Er zijn appels,peren,en.
Klein wit visje huilt. Het is zijn mama kwijt. Is dit de mama van wit visje? Nee, dit is een krab, en die is rood.
Duurzaam voedsel, een gezonde keuze (?) Louise O. Fresco 4 april Duurzaam voedsel, een gezonde keuze (?) Louise O. Fresco 4 april 2013.
steffanie Ik voel me wel eens roze, dat is omdat ik het spannend vind bij de eendjes.
Thema 2: Voeding en Vertering
Verpakkingen lezen.
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
SpecsPlaza werkt?!. De klant is koning! ...en stelt steeds meer vragen.
Gezond op reis.  Inentingen halen voor de kerst ◦ DTP ◦ Gele koorts ◦ Hepatitis A & B ◦ Malaria.
Voedselhygiene.
Chineese restaurants onhygiënisch
De voedsel en kracht quiz
DE VEILIGHEIDSSIGNALISATIE
Hygiëne 2.
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
KAM H4 Gevaarlijke stoffen Logistiek medewerker.
Leveranciersbeoordeling Overeenstemming tussen bestelling en levering Nakomen levertermijnen Flexibiliteit, prijs, service Vestiging in de buurt Commerciële.
onhygiënisch werken en de gevolgen
Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.
Zorg en Welzijn.
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.
13e Grote Rekendag 2015 Doe jullie handen maar omlaag.
En… Wat zit er in? Het etiket onder de loep!
4.5: De referentiekaart van Europa p
Hartjes Kies een leuk spel
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Zorg en Welzijn Door floor.
Hygiëne in de keuken.
rood rood rood zijn de tomaten en ook een teloefening
Zeg Hennie 1 Zeg Hennie is die kat van jou, die kat daar in die schoen? Welnee dat is de mijne niet, groen de mijne die is groen Fa-la-la, fa-la-la, fa-la-la-la-la.
Sneeuwpoppen: Goed luisteren Gertrude van Walstijn.
Nubel tools voor onze hoeveproducenten 27 oktober 2015 Ann Detelder Bron figuren in de ppt: studie recht van bij de boer(in),
Trouble shooting voor het printen. Reservoir: 1) Er zit een coating in het reservoir, zodat bij het printen geen materiaal aan het platform hecht en niet.
Snijtechniek en snedige opmerkingen 2016 CGD Snijtechniek Wim de Kock.
Illustraties: mycutegraphics.com.
1.
M&M’S.
Breng de brief naar de goede huiskleur
Blokje aan de veer Uitrekking (cm) Gewicht (N)   Meting 1.
Kikker kleuren
Duurzaamheid voedselketen.
HACCP.
Verpakkingen lezen.
Veilig en verantwoord werken
Week 3, les 1. IBS de verpakking
Supermarkt Voedselveiligheid.
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Voedselveiligheid.
“Knuffels” Kies een spel.
“Knuffels” kleuren digibordpeuters.
Kenia voeding . Maarten & Floor.
Transcript van de presentatie:

Onhygiënisch werken

Inleiding Onhygiënisch werken en gevolgen Hoe moet je tewerk gaan? Wat doet de NVWA? Labelen Snijplanken

Onhygiënisch werken en gevolgen De Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft 23 Chinese restaurants gesloten omdat ze zo vies waren 2300 Chinese restaurants probleemgroep Chinese restaurants werkt onvoldoende hygiënisch

Hoe moet je tewerk gaan? 1. schone werkkleding 2.Verzorgde lichaam 3.Handen goed wassen -Baard +Geschoren

Wat doet de NVWA? Wat doet de NVWA? De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit: Controleert of producenten het etiket vermelden Controleert of er geen producten worden verkocht met erfelijk ingrediënten GGO als non-GGO grondstoffen verwerken

Labelen Warenwetbesluit Etikettering van Levensmiddelen Staat informatie De houdbaarheidsdatum Samenstelling en voedingswaarde Houdbaarheidsperiode van het product Opslag condities zoals temperatuur vochtigheid, ventilatie

Snijplanken Geel is voor gevogelte Blauw wordt gebruikt voor vis Bruin voor gegaard vlees Rood is voor rauw vlees Wit voor brood Groen wordt gebruikt voor rauwkost, fruit en groentes.

Vragen???