Onhygiënisch werken
Inleiding Onhygiënisch werken en gevolgen Hoe moet je tewerk gaan? Wat doet de NVWA? Labelen Snijplanken
Onhygiënisch werken en gevolgen De Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft 23 Chinese restaurants gesloten omdat ze zo vies waren 2300 Chinese restaurants probleemgroep Chinese restaurants werkt onvoldoende hygiënisch
Hoe moet je tewerk gaan? 1. schone werkkleding 2.Verzorgde lichaam 3.Handen goed wassen -Baard +Geschoren
Wat doet de NVWA? Wat doet de NVWA? De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit: Controleert of producenten het etiket vermelden Controleert of er geen producten worden verkocht met erfelijk ingrediënten GGO als non-GGO grondstoffen verwerken
Labelen Warenwetbesluit Etikettering van Levensmiddelen Staat informatie De houdbaarheidsdatum Samenstelling en voedingswaarde Houdbaarheidsperiode van het product Opslag condities zoals temperatuur vochtigheid, ventilatie
Snijplanken Geel is voor gevogelte Blauw wordt gebruikt voor vis Bruin voor gegaard vlees Rood is voor rauw vlees Wit voor brood Groen wordt gebruikt voor rauwkost, fruit en groentes.
Vragen???