Wees verwonderd verbonden aan Christus door je geloof.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Romeinen Maar niet allen hebben aan het evangelie gehoor gegeven. Want Jesaja zegt: Here, wie heeft geloofd wat hij van ons hoorde? 17 Zo is dan.
Advertisements

Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Thema: Biddend bouwen ontmoet tegenstand; hoe bied je dan weerstand?
GOD GEBRUIKT GEWONE MENSEN
Geld en geloof, het 8 e gebod Waar wordt het 8 e gebod concreet in ons leven?
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Efeze 1:11-14 Tekstboekje Hoofdstuk 4
Zingen Vers 1 Hoor, onze Vader, hoor ons aan
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het heilig evangelie wordt.
28 maart 2013 bijbelstudie nr. 7 Vanaf hoofdstuk 3:15 1.
Hoop is het parool voor vreemdelingen, ook in 2013 Preek over 1 Petrus 1:13-16.
Wees met elkaar een Geestrijke gemeente in Jezus’ naam
Preek over 1 Korintiërs 12 Bijbelzondag 2013
Ds. Jasper Klapwijk Kerkdienst: de zegen Voorganger Thema.
Stel je voor … Je was erbij op de Pinksterdag Petrus spreekt de mensen toe Verrassend Ontnuchterend Geen spektakel Meer een boetepreek CHRISTUS CENTRAAL!
x 12 x x 12 x x 10 3.
VEG Geldermalsen De belofte(n) 12 mei 2013 Voorganger C.H. Zondag.
Onderweg naar iets moois! 1Petrus 1, 5: Jullie zien de redding tegemoet die aan het eind van de tijd zeker geopenbaard zal worden.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Hartelijk welkom in deze dienst
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © FEL Publications / Universal Songs 1/5 DOOR DE HEILIGE GEEST - 8 (Muziek: Peter Scholtes, Ned.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2000 Celmar Music 1/5 MACHTIGE HEER EN GOD – 583 (Marcel Zimmer) Machtige Heer en God, wat.
Wees geen slaaf, maar volgeling – van de heilige Geest.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
Goede voornemens Judas : 20-23
Zondag 1 januari 2012 middagdienst
1Korinthe 7 32 En ik wilde wel, dat gij zonder zorgen waart. Wie niet getrouwd is, wijdt zijn zorgen aan de zaak des Heren, hoe hij de Here zal behagen.
Kinderopwekking 75: Ik geloof
Het eerste lied: Psalm 25: 1, 2 Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: ds. J.F. Harmanny te Hoek We lezen: Spreuken 1: 1 - 7,
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
26 april 2015 Zoetermeer. Efeze 1 5 In liefde heeft Hij ons tevoren ertoe bestemd als zonen van Hem te worden aangenomen door Jezus Christus, naar het.
14 juni 2015 Maarn 1. Efeze 3 6 (het geheim van de Christus): de natiën zijn mede-lotbezitters, mede-ingelijfden en mede-deelhebbers van het beloofde.
We lezen: Numeri 1: ; 44 – 46 De preek gaat over Numeri 1:18b Iedereen telt mee Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Het eerste lied:
Discipelschap is leven tot Gods eer “Het gaat niet om mij, maar om God”. “God moet aan zijn eer komen.” Doel van de preek: Wat klopt hier wel en niet aan?
De preek gaat over Efeziërs 4: : 5 Welk stempel draag jij? Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Voorganger: Ds. P.J.C. Colijn te.
Spring in het diepe!.
Heilig Avondmaal (IV) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het.
EREDIENST Navolging van Christus en heiliging door de Geest.
Geboeid voor je geloof Paulus is dankbaar. Wat een kansen voor het evangelie!
Gn 1,26a En God zei: ‘Nu gaan Wij de mens maken, als beeld van Ons, op Ons gelijkend;
Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Het eerste lied: Psalm 89: 7 We lezen: Lucas 2: De preek gaat over: Romeinen 12: 1a Voorlezer:
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 1 De boodschap waar wij voor gaan.
40 dagen naar Pasen Preken Zelfstudieweken Gespreksavonden.
12 juni 2016 Maarn. 1 Paulus, afgevaardigde van Christus Jezus door Gods wil aan de heiligen die ook gelovigen zijn in Christus Jezus 2 genade met jullie.
Opwekking 8 (c) FEL Publications / Universal Songs Muziek: Peter Scholtes.
Filippenzen – 2 1:1,2 Genade en vrede Gebed.
Romeinen
Efeze 3: Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, 15 naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde.
1.
Brief aan de Galaten :15-18 (slot)
‘Ik doe alles voor het evangelie om ook zelf aan de beloften ervan deel te krijgen.’ 1.
DE HEILIGE GEEST • verzegeling • verlichting • versterking
Welkom in deze kerkdienst
9 – Is er maar één waarheid?
Hoe wordt er over jou gepraat. En over ons als kerk
Preek over Psalm 2:12.
Hagar en Sara – typen/verbonden
Welkom in deze kerkdienst
HOOP doet LEVEN! 12 februari 2017 Zoetermeer.
"Ik verzeker jullie: sommigen die hier aanwezig zijn, zullen niet sterven voordat ze de komst van het koninkrijk van God in zijn kracht hebben meegemaakt."
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Gods doel met ons Alles wordt nieuw
(allen) Houd mij in leven, wees Gij mijn redding, steeds weer
Waarom evangelisatie? Jouw uitverkiezing Jouw uitverkiezing
Ik geloof in God, Vader van ons allen. Hij heeft de aarde
1 januari.
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Wat verwacht jij van God?
de verborgenheid van Zijn wil
Transcript van de presentatie:

Wees verwonderd verbonden aan Christus door je geloof. preek over Efeziërs 1:13 en 14

Wees verwonderd verbonden aan Christus door je geloof fantastisch werk van de Heilige Geest openbaar jawoord verwonderde vreugde ja en amen op Gods beloften Paulus’ toon: uitbundig, dankbaar, verwonderd

Wees verwonderd verbonden aan Christus door je geloof Want: 1. je hoorde het evangelie van je redding 2. je kreeg het stempel van de Heilige Geest 3. je mag gaan voor de eer van Gods grootheid

Wees verwonderd verbonden aan Christus door je geloof 1. Je hoorde het evangelie van je redding opeenstapeling van lof ‘in Christus’ Efeze: niet meer zo één in geloof Mensen, wees verbonden aan Christus! Ook u! ontploffingseffect O, wat zijn wij heden blij!

Wees verwonderd verbonden aan Christus door je geloof 2. Je kreeg het stempel van de Heilige Geest brandmerk en stempel verzegelde brieven; certificaat van echtheid Heilige Geest stempel en Christuscode eerste aanbetaling  waarborg gestempeld door je geloof

Wees verwonderd verbonden aan Christus door je geloof 3. Je mag gaan voor de eer van Gods grootheid het uiteindelijke doel de eer van God als refrein eerbetoon en gouden draad met alle heiligen