Wij zijn SO CONTENT En u?. Interruptiemarketing Contentmarketing Het creëren en delen van informatie, om klanten aan te trekken en aan je te binden.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Document Management Silicon.
Advertisements

“Hoe kom ik aan klanten?”
presentatie NPV 10 oktober 2012
9 BOUW STENEN Alex Osterwalder heeft negen bouwstenen ontwikkeld waar dit proces mee is te beschrijven. Deze bouwstenen worden samen het ‘Business model.
MEXX Presentatie MIX Nationale DHZ Sessie NOOS
De relatie tussen logistiek en veiligheid
Training Omgaan met service
Deze foto’s zijn genomen tijdens betoging in Londen. Men durfde ze niet te publiceren in kranten. Vertaling van de tekst. Toegekomen uit Madrid Onthoofden.
Sociale inclusie.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
Maandag 14 juli 2014 Training Omgaan met service Les 2.
Waarde-volle zorg LPZ, 11 oktober Opbouw Voorstellen Ontwikkelingen Ander perspectief In gesprek 2.
Binden en verbinden van mensen of personeel…
Laika is een jonge dame. Zij werkt op kantoor. Zij is heel trots.
WIJZE SPREUKEN !.
Godsdienst.
Download von PPSFun.de Wat zou er gebeurd zijn moesten de 3 koningen, 3 koninginnen zijn geweest ? Zij hadden de weg gevraagd. Zij waren op tijd aangekomen.
Zonnestralen van vriendschap
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Days of Elijah c) 1996 Daybreak Music Ltd. / Unisong Music Publishers.
Zingen Vers 1 Een vaste burcht is onze God, een bolwerk in gevaren.
Pasen 4 april 2010 Exodus 14: : 1a De Heer zei: Het kan, trek verder, Ik zal het water van de zee splijten en jullie zullen over droog land er doortrekken.
Troonswissel in de hemel?. Nieuw op de troon Psalm bij verovering van Jeruzalem? Psalm bij verovering van Jeruzalem? Genesis 14: Abram en Melchisedek.
Gemeente en onderwijs een sterk koppel Afstemming ZAT, passend onderwijs en CJG in LEA Datum 12 januari 2010 NJi Onderwijs.
NAJAARSZENDINGS- COLLECTE November 2009 DOORBREEK DE STILTE.
WELKOM Bij de workshop Communiceren Haal meer resultaat uit je relatie met anderen.
Anders kijken naar zorgsignalen. Het is pas zorg als
Hoofdstuk 4 Waarom werken?. Voor deze les heb je nodig? -Etui -Aantekeningenschrift -Werkboek -Rekenmachine -aantekeningenschrift.
Service Apotheek Farmaceutische zorg
Rotterdam zonder MBO verzuim
WIJ ZULLEN VOOR ALTIJD VRIENDEN ZIJN ...
Zondag 24 HC Franeker 10 oktober 2010
Spreken wij Gods Woord in deze wereld? Bidden wij voor deze wereld? Bestrijden wij onrecht in deze wereld? Zondag 12.
‘U verdient het om de boekrol te ontvangen en zijn zegels te verbreken. …
H ALLO WIJ ZIJN L ISA EN N YAH En wij gaan ons lievelings boek voor stellen.
Ondernemende professionals gevraagd! Lieve help!
Sedert de mensheid begon, is er muziek.
Henk Vermeulen 2020 begint morgen -Toekomstprofielen in de mediasector.
God en jij Jij en God.
Vers 1 Halleluja! Gij, volk des HEREN, zing een nieuw lied om Hem te eren Zing voor de HEER met alle vromen die juichend samenkomen. Israël geef uw Maker.
Social media presentatie
Marketing H2 Marketingmix Junior Accountmanager.
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Verkoop en marketingplan
TUTORIAL Hoe zit het in elkaar?. Inhoud Wat is Tutorial? Hoe werken wij? Met welke prijzen werken wij? Hoe zien wij het eerste jaar? Financiële plan.
Aanvaarding en tolerantie
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Are you ready to meet the Bridegroom? Ben je klaar om de Bruidegom te ontmoeten? ZONDAG 16 AUGUSTUS - VINEYARD AMERSFOORT.
Q.P.O. Outdoor. Missie Outdoor en survival in de breedste vorm aan te bieden. Voor iedereen die meer uit de natuur wil halen op vakantie. Het aanleren.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2000 Mark Cole / GT Music 1/7 HOSANNA, HOSANNA (BLESSED IS HE) (Mark Cole) Refrein 2x: Hosanna.
God komt heel dichtbij En ze wikkelde hem in een doek en legde hem in een voederbak, omdat er voor hen geen plaats in de herberg was (Luc. 2:7)
Kerst 2015 Groep 2b. De herders zijn met hun schapen in het veld.
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
Greenfee4you Een innovatief klant relatie programma voor “ Uw Organisatie “
30 januari 2016 Urk Juda en Thamar (Genesis 38). Jesaja 1 18 Komt dan, en laat ons samen rechten, zegt de HEERE; al waren uw zonden als scharlaken, zij.
Structuurborden. Visualisatie hulpmiddelen inclusief training en coaching op de werkplek. Om dagelijkse problemen vast te leggen, de voortgang te bewaken.
Stakeholderspresentatie Raamwerk voor ongeveer 12 slides.
De vijfde zondag in de veertigdagentijd heet Judica en dat betekent: ‘Verschaf mij recht’ Dit komt uit Psalm 43: 1 ‘verschaf mij recht, o God, vecht voor.
Aanpassing Klachtenregeling. Je hebt een klacht, wat kan je doen? Je kan direct een klacht indienen bij de klachtencommissie Je kan praten met verschillende.
Wij zijn TechnischInhoudelijkInnovatief. Wij bieden u.. YADP? Uw eigen decentraal dataregister met koppelingen Data zelf beheren, zelf beter benutten.
Informatieavond 7 juni 2016 Agenda voor vanavond: 1.Welkom en toelichting op de avond 2.Visie en aantallen kinderen 3.Kaders vanuit school en overheid.
STRATEGISCHE CONTENTMARKETING CONTENTMARKETING IS OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN Stelling CONTENTMARKETING IS OUDE WIJN IN NIEUWE ZAKKEN.
Meetpunt:meer expertise over slim meten
Sterren als wegwijzer Matteüs 2:1-2 Opdracht:
Vertrouwen en Politiek
lesweek 5 content online
Is de economische recessie een zegen voor de relatie ouders en school?
Spreuken Vakantiepreek.
voorbeeld lay-out & interactiviteit
Transcript van de presentatie:

Wij zijn SO CONTENT En u?

Interruptiemarketing

Contentmarketing Het creëren en delen van informatie, om klanten aan te trekken en aan je te binden. Door op consistente wijze waardevolle content te bieden aan klanten, worden zij loyaler en zullen ze bereid zijn om meer in de relatie te investeren.

Contentmarketing gaat niet over wat je verkoopt, maar over waar je voor staat. Eerst het waarom, dan pas het wat. Praten met, in plaats van tegen prospects en klanten.

Content is king De klant is koning

‘Think like a publisher’

SO CONTENT Allard Frederiks