de Bejaarden verzorgster

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Modern sprookje Kikkerkoning.
Advertisements

Ik wens je De kracht van god.
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Duizenden meters boven de duizelingwekkende hellingen van de berg Shifou in de provincie Hunan, China, is een team arbeiders aan het werk bijna zonder.
Afspraak Heb je morgen soms ook een afspraak met de tandarts ?
Sound on Mary lou.
De Schepping. En toen zei God: Adam, Ga naar de vallei...
De OMA PRESENTEERT. Een mooie jongeman met het lichaam van een atleet, was pas afgestudeerd. Hij had geen geld, maar moest de huur betalen, de telefoon,
"Wat ga je later worden, Jantje. " vraagt moeder. "Vuilnisman
Prijs hem Prijs Hem door de bijbel te lezen
Jesaja 55: 1 O, alle dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en.
Twee vrouwen gaan eens lekker een zuipavond houden
Welkom.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven."
De Moppentrommel van Piet Plezier
Drie echtparen willen toetreden tot een kerk.
Zingen Vers 1 Een engel zegt Maria aan:
Voor vrienden die al grootouders zijn of het misschien ooit wel zullen worden met de genegenheid van iemand die dat ook is Automatische voortgang.
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Een glimlach… DOORGEVEN!!
2010 Zegt u vaarwel 2011 Lacht u toe
OVERVLOEDIG IN HET WERK DES HEREN. 22 Want evenals in Adam allen sterven, zo zullen ook in Christus allen levend gemaakt worden. NIET: allen in Christus…
De wapenrusting van God 1. INLEIDING.
Face t0 face - 3 De wet van het koninkrijk …. Face t0 face - 3 Johannes 13:1-20 Pijnlijke situatie : slaaf vergeten voor de voetwassing Allen klaar om.
Beloofd is beloofd.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
De Brievenbus Wou Niet Meer
Greet en Gerrit wonen beiden in een bejaardentehuis en hebben een relatie  met elkaar. Ze zijn beiden 98 jaar oud en aan een rolstoel gekluisterd. Elke.
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
GOD LEREN KENNEN WIE IS GOD? Jakob bij Pniël.
Heb lief, alsof je nooit werd gekwetst...
Wie is God voor jou?.
Vader abt Joseph « In het klooster… ». Het was tijd voor de oude abt Joseph om zijn zaterdags bad te nemen.
Een man staat bij de receptie van het hotel
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
Wim Sonneveld Het dorp.
SEKSUELE VOORLICHTING        "Mam, is het waar wat ik net van een meisje op school heb gehoord? vraagt een tienermeisje aan haar moeder.     "Komen baby's.
Hello online vriend-in.
De supermarkt..
Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair”
Een kat in Harrisburg, Pennsylvania, U.S.A.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
Sint-Maarten.
Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,
00:44 uur Hoi ik ben dan.
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Gibby.
1. 39 En uit die stad geloofden vele der Samaritanen in Hem om het woord der vrouw, die getuigde: Hij heeft mij gezegd alles wat ik gedaan - heb. 2.
Het zwembad
Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek.
Sergimage Het venster Sergimage Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. De volgende morgen.
In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er.
DUIZEND MOOIE DROMEN DANNA WINNER.
GEKOZEN TOT BESTE VAN HET JAAR. Als je denkt dat je ongelukkig bent, kijk naar hen.
Een voorbeeld dat navolging verdient
Door gebruik te maken van alle nieuwe technologieën met betrekking tot de vruchtbaarheid lukte het een 75 -jarige vrouw een baby te baren.
Tot 10 tellen in geloof -samen oefenen om leerling van Jezus te zijn-
Seizoensthema … GRAPES Gratie Genade GUNST.
Heb lief, alsof je nooit werd gekwetst.... Werk, alsof je nooit geld nodig had...
De glimlach van een kind De glimlach van een kind
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
Heb de HEER lief met heel je leven – Deuteronomium 6 HEB JE HEER LIEF MET HEEL JE LEVEN Heb hem lief, met heel je leven. Hem alleen! Neem de jeugd mee.
Mopje voor de Dierenliefhebbers.
Een man staat bij de receptie van het hotel
Transcript van de presentatie:

de Bejaarden verzorgster Deze mop werd pas gehoord, ik draag hem graag verder voort. Want één dag niet gelachen is zonde, daarom doet hij nu de ronde!

Er was eens een verzorgster die een bejaarde vrouw aan het wassen was. "Nou", zegt de verzorgster, "zullen we eerst de armen wassen?" Na het wassen van de armen vroeg de verzorgster: "Zullen we nu met de benen verder gaan?" En na het wassen van de benen: "En nu", zegt de verzorgster, "zullen we de 'brievenbus' wassen?" Waarop de vrouw antwoordt: " Nou sla die maar over, ik heb al 20 jaar geen post meer gehad!"

Voor meer powerpoints op Funnysite KLICK HERE