Travel to Argentina Activiteiten 02/02-08/02. Sightseeing door de stad Buenos Aires Op onze weg door de stad, op nog geen kilometer van ons hotel, kunnen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Kleine engelen Foto’s, tekst en geluid!.
Advertisements

Dagtocht 2013 HOLTERBERG, TANTE POS EN ZWOLLE. HOLTERBERG Ons landje kent een aantal heuvel achtige gebieden, waarvan de Holterberg er een van is.
Ontwikkeling van toeristengebieden
Cultuur, natuur, sport.  Houd je van: ◦ Sport ◦ Mooie steden ◦ Natuur ◦ Wandelen ◦ Indrukwekkende monumenten?  Kun je tegen: ◦ Vroeg opstaan ◦ Een lange.
1 Accommodatie:Hotel Heidekönig Bestemming:Celle Nedersaksen Periode:12 t/m 19 juli 2013 Mooie foto.
Baai van Ushuaia - Vuurland - Argentinië Baai Ensenada - Mexico.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Onze beste wensen voor het jaar 2010 gaan naar Groep 7A en Meester Kees. En speciaal naar: Joost, Sarissa, Meeke, Timo, Maikel en Bas Van: Justin, Divainy,
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Gemeentelijke Basisschool Haacht Afdeling kleuterschool: 2 de kleuterklas.
Reisverslag Spanje Gemaakt door Dagmar, Ilse en Jellina.
Steve Dauwe Elke Smulders Ellen Luypaert Jordy Waegeman
Op de foto – reportage van mijn buurt
BAARLO februari 2006 Baarlo ligt in Nederlands Limburg; ten zuidwesten van Venlo en vlakbij de Duitse grens. De steden Eindhoven en Maastricht.
Sloppenwijken.
Thailand THAILAND 22-daagse rondreis Met Mambo naar Thailand betekent trekken door de berggebieden in het noorden, wandelen.
Even geen kinderen om me heen. Alleen maar genieten.
Naar het Jaareinde toe
Massatoerisme en ecotoerisme
“Highligh” Footbridge Rio Cualle River als het hoog water is moet je wel over de brug Na het lunchen in het jungle restaurant zijn we weer naar beneden.
Presentatie: Weekje Barcelona
Zeeklassen Noor Fie alicia.
Zingen Vers 1 Met Mozes zijn wij meegegaan, omdat de Heer ons riep.
Zingen Vers 1 In het begin lag de aarde verloren,
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
wildernis stond begon moest twintig rondgereden alles bakker manhatten opengebroken ketchup.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Bourgogne Van: Evelien Wennink Richelle Harberink Erkan Akbiyikoglu
Baas boven baas.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Ochtend in Zeeland Muziek : SASKIA enSERGE Ochtend in Zeeland.
Op een Zaterdag middag gingen we even uitwaaien Muziek – Clarinet Concerto van Mozart.
Rondreis Tunesië.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Door Duitsland Met de Augustus / September We gaan over de Waal naar Nijmegen.
...is een groot stadspark op het eiland Manhattan in de stad New York. Het is het bekendste park van New York en misschien zelfs van de VS. Met zo’n 25.
De Leidse regio blinkt uit in een mooie omgeving.
DRIEDAAGS BEZOEK AAN SAINT-VICTOR-DE- BUTHON APRIL 2013 Een samenwerking tussen het verbroederingscomité en het vijfde leerjaar VBS De Krekel Roesbrugge.
Cultuur, natuur, sport.  Houd je van: ◦ Mooie steden ◦ Natuur ◦ (Berg)Wandelingen/Sport ◦ Indrukwekkende monumenten?  Kun je tegen: ◦ Vroeg opstaan.
Kust van Ushuaia – Vuuraarde - Argentinië.
Marieke en Juliette Van 13/02 tot 19/02 naar Londen.
Parijs 2015 September  Wanneer?: week van 21 september of dinsdag, woensdag en donderdag of maandag, dinsdag en woensdag  Kosten?: ongeveer €375,00.
Integrale opdracht informatica: Reis Londen 2013 Een prachtige presentatie waarin mijn reis zal beschreven worden.
GESCHIEDENIS VAN.
OF IK JE TERUG ZAL ZIEN Benny Neyman.
Wat voor soort Toerisme???
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Slovenië en Italië (Friuli)
DE ZEGEN VAN EVANGELISATIE Huh?? Zegen??. WELK BEELD HEEFT U?
Wat is Plaza Challenge? ● Een economisch georiënteerd interactief spel ( deelnemers). ● Spelenderwijs kennis maken met het runnen van een onderneming.
Het Sultanaat Oman Beauty has an address. Het Sultanaat Oman Het land van de wierook Gastvrij en veilig Afwisselende landschappen, authentieke steden,
BEDIENDEGROEP Gemaakt door lizzy en mila. INHOUD Dienstmeisje Koetshuis Koopman Einden.
DEELPROJECT WATER GROEPJE 6 JOCHEM, NATHAN, JESSE EN GERT-JAN DOCENT VAN DEN BROEK.
T HEMA 1 WATER Romy & Nadine. INHOUD 1. De gemiddelde tempratuur in het tropisch regenwoud is 25 graden. 2. De grond is niet vruchtbaar omdat de voedingsstoffen.
Marrakech 01/09/2017 – 08/09/2017.
1.
Pack your things we’re going to… Miami!!!
DUBAI.
Kroatië.
Reizen voor mensen met een beperking
Wat is Plaza Challenge? Oorsprong: Plaza = winkelcentrum
De 12 meest dicht bevolkte agglomeraties
Het begin van elk reisverhaal
Transcript van de presentatie:

Travel to Argentina Activiteiten 02/02-08/02

Sightseeing door de stad Buenos Aires Op onze weg door de stad, op nog geen kilometer van ons hotel, kunnen we Plaza Libertad, de Obelisk en de pittoreske concertzaal Teatro Colón bezichtigen. (02/02)

De watervallen van Iguazu Ontdek de schoonheid van het water en geniet de hele dag van een adembenemend natuurwonder, de watervallen van Iguazu. We maken een wandel- en boottocht rond de watervallen en we sluiten de dag af met een frisse duik in het water. (03/02)

Caminito in La Boca Het pure leven van Buenos Aires is terug te vinden in de kleurrijke wijk La Boca vlakbij de zee. Cultuur, muziek en de beroemde Tango dans smelten hier volledig samen. (04/02)

Winkelcentrum ‘Galerías Pacifico’ Het winkelcentrum was ooit een kunstgallerij. De muurschilderingen van Spilimbergo zijn tot op de dag van vandaag nog te zien. In het winkelcentrum kunnen we shoppen in de mooie boetiekjes. Wat ook indrukwekkend is de boekenwinkel ‘El Ateneo Grand Splendid’. (05/02)

Plaatstelijke marktjes bezoeken De plaatselijke marktjes moet je zeker bezocht hebben, want naast winkels heeft de stad ook andere troeven. Voor streektproducten moet je op de Puerto de Frutos zijn. Dat is de grootste openluchtmarkt van Argentini ë, waar je de heerlijkste verse en zelfbereide etenswaren kan kopen. Er zijn nog veel andere soorten marktjes die zeker ook een aanrader zijn. (06/02)

Pretpark ‘Parque De La Costa’ ‘Parque De La Costa’ is een groot pretpark in Buenos Aires. Daar kan je genieten van rollercoasters, waterattracties… (07/02)