Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Inloggen in de VREG databank
Advertisements

LCMS 1.3 Kort samenvatting “Wat is het verschil met CEDRIC?”
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Opleiding KWS voor studenten
Pagina-instelling.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Functionaliteit voor de manager Beoordelingen Afspraken & Notities
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Training voor Microsoft® Lync™ 2010 voor gemachtigden
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Schoolgegevens nakijken en bezette plaatsen invoeren Surf naar Log in via het blokje ‘bestaande.
VIJEO DESIGNER.
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Wegwijs in Belfirst.
Order IT v1.03 (01/03/2005) Order IT V Order IT v1.03 (01/03/2005) Opstarten De client applet wordt opgestart vanuit een html pagina in een browser.
Consult IT v1.5 (07/2005) Consult IT V 1.5. Consult IT v1.5 (07/2005) Aanloggen Geef gebruikersnaam en paswoord in. Gebruikersprofielen beheerd in LAB400.
Snelzoekgids voor audiogesprekken
Opleiding KWS voor studenten en interim medewerkters
Instructie leerling- activatiecode
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Werken in K.U.Loket Syllabi. 1 ZoekmogelijkhedenVolledige lijst opvragen is ook mogelijk, maar kan lang duren Start in K.U.Loket de toepassing “mijn syllabi”
Klikdemo: CRM maken en wijzigen van afspraken in de agenda Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je afspraken.
Klikdemo 5: CRM Casus Topclean (zonder navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo Je gaat nu weer de casus ‘Topclean’ registreren.
Klikdemo: CRM maken van contactmomenten en werkafspraken Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je contactmomenten.
Klikdemo: CRM registreren acties Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe je bij een werkgever acties kunt registreren,
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Hogeschool PXL – Elfde-Liniestraat 24 – B-3500 Hasselt Wegwijs in Gopress Handleiding voor het gebruik van de databank.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
ATLA Religion Database + ATLAS Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Klikken = verder gaan.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie)
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Een enquête maken met Google Docs Je gaat leren hoe je een enquête kunt maken in Google Docs met een Formulier. De link kun je vespreiden zodat de vragenlijst.
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Aanwezigheidsbeeld openen vandaag
KWS opstarten Bekijk deze presentatie in ‘afspeelmodus’: klik rechts onderaan uw scherm op het projectiescherm:
Training: Inloggen en Zoeken
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Algemene beschrijving van de toepassing
Training: Inloggen en Zoeken
Student verpleegkundige
Digitaal wedstrijd formulier
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
Training: Cliëntsessies
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Het aanpassen van Microsoft SharePoint Onlinewebsite
Handleiding NODR Schade App
Handleiding ABAX app rittenregistratie-systeem
Gebruik van het nieuwe scorebord
Welkom bij de tutorial Copy to all
Urendeclaratie invullen via MijnContinu
Vorming, Mobisoft voorjaar 2018
Transcript van de presentatie:

Elektronisch patiëntendossier KWS (studentversie) Module 3: Patiëntgegevens registreren Wanneer u deze pijl ziet verschijnen, mag u doorgaan naar de volgende pagina

Doelstellingen module 3 Na het volgen van deze module: kan u de voornaamste registraties in het patiëntendossier uitvoeren U kan het assessment vervolledigen U kan toegediende zorgen correct registreren weet u dat na de registratie van gegevens in het assessment een validatie dient te gebeuren weet u dat er acties gekoppeld zijn aan registraties weet u waar u de te volgen procedures (acties) kan opzoeken weet u dat de superviserend verpleegkundige de planning opmaakt 2

KWS: lint/ Assessment (1) Klik op één van de knoppen om het assessment te openen Fout: Probeer opnieuw! Klik op één van de twee aangeduide knoppen om verder te gaan Bovenaan het patiëntendossier staan in het lint verschillende knoppen. In deze module leert u registraties uit te voeren Bij opname van een patiënt wordt eerst een assessment opgemaakt. Gegevens die hier geregistreerd worden, zijn nodig om de patiënt adequaat te verzorgen Het assessment kan ingevuld worden door via de >> naar assessment te navigeren of via de knop

KWS: lint/ Assessment (2) Klik op het plusje om een nieuw assessment te starten KWS: lint/ Assessment (2) Dit is de pagina van het assessment. Wanneer nog geen assessment is gestart, dient u via een nieuw assessment te starten U dient aan te geven welk assessment moet worden opgestart Klik op Volwassen Fout: Probeer opnieuw! Klik op Volwassen om verder te gaan

KWS: lint/ Assessment (3) Klik onder Reden van opname om opnamereden in te geven Reden van opname, Ontslagprognose en het Paramedisch luik dienen ingevuld te worden Klik in het tekstvak om te kunnen typen Klik op OK om te bevestigen Fout: Probeer opnieuw! Klik op OK om verder te gaan Reden van opname, Ontslagprognose en het Paramedisch luik dienen door de superviserend verpleegkundige gevalideerd te worden! Bevraging van thuismedicatie en allergieën gebeurt eveneens door deze verpleegkundige

KWS: lint/ Assessment (5) Fout: Probeer opnieuw! Klik op Bewaren om verder te gaan Reden van opname, Ontslagprognose en het Paramedisch luik dienen ingevuld te worden Klik op de grijze tekst om ontslagprognose in te geven Klik op ‘Nog onbekend’ Klik op de juiste items, zodat Bewaren kan aangeklikt worden. Items gemarkeerd met , zijn verplicht in te geven Klik nu op Bewaren Reden van opname, Ontslagprognose en het Paramedisch luik dienen door de superviserend verpleegkundige gevalideerd te worden!

KWS: lint/ Assessment (6) Fout: Probeer opnieuw! Klik op Paramedisch om verder te gaan Klik nu op Paramedisch

KWS: lint/ Assessment (8) Fout: Probeer opnieuw! Klik op de tekst “Er is nog geen anamnese afgenomen” om verder te gaan U kan enkel de anamnese invullen. Indien communicatieproblemen niet correct zijn, verwittig dan de superviserend verpleegkundige Klik op deze tekst om de anamnese op te maken Als u met de cursor over de zwarte tekst “Er is nog geen anamnese afgenomen” schuift, dan merkt u dat de pijl in een handje verandert

Controleer steeds of alle items correct zijn ingevuld! KWS: lint/ Anamnese (1) Via een pop-up ziet u welke items zeker nog moeten ingevuld worden Fout: Probeer opnieuw! Klik op OK om verder te gaan Vul elk item in. Met de scrollbar rechts kan u naar de rest van de pagina navigeren Wanneer u op OK klikt, staat het item bovenaan klaar om bewerkt te worden. In dit voorbeeld is de Nortonscore het eerste item Klik op OK Controleer steeds of alle items correct zijn ingevuld! Wanneer reeds een vorige anamnese bestaat, kan u deze overnemen via een klik op de knop Neem vorig over Via de knop nakijken, kan u zien of alle verplichte items zijn ingevuld Klik nu op nakijken

KWS: lint/ Anamnese (2) Klik op Nieuw In dit voorbeeld is de Nortonscore het eerste item. Via de knop Nieuw kan u dit item bewerken Klik op sjablonen Klik op Geen risico (20/20) … of u kan een sjabloon kiezen U kan alle items aanvinken met een klik op de knop … U kan aanpassingen uitvoeren door een klik op het gewenste item Klik op Nee Geef nu nog aan of er aanwezigheid is van drukletsel(s) vooraleer u kan bewaren U kan nu bewaren Fout: Probeer opnieuw! Klik op Bewaren om verder te gaan Klik op Bewaren

KWS: lint/ Anamnese (3) De Norton Score is ingevuld Door opnieuw op nakijken te klikken, kan u verder gaan met volgend item tot alle verplichte items ingevuld zijn

KWS: lint/ Anamnese (4) Om de BMI te kunnen bepalen, klikt u eerst op het blad met het sterretje achter Lengte Klik op de knop met het blad In het tekstvak onder Lengte kan u de cijfers ingeven. Daarna pas kan u klikken op Bewaren Opgepast: lengte wordt ingegeven als aantal centimeter!

KWS: lint/ Anamnese (5) Wanneer lengte en gewicht zijn ingevuld, wordt automatisch de BMI berekend Geef ook via de knop Nieuw aan of er verhoogd risico op ondervoeding aanwezig is

KWS: lint/ Anamnese (6) Reden van opname, Ontslagprognose en het Paramedisch luik dienen door de superviserend verpleegkundige gevalideerd te worden! Het venster van de anamnese sluit vanzelf na het klikken op Bewaren Als alle items ingevuld zijn, mag u klikken op Bewaren Klik op Bewaren

Klik op dit tabblad om de pagina te openen KWS: lint/ Info Fout: Probeer opnieuw! Klik op tabblad Tel/gsm/email/fax om verder te gaan Onder het tabblad Tel/gsm/… kan u gegevens toevoegen of aanpassen Onder de knop Info vindt u algemene informatie van de patiënt, zoals geboortedatum, adres, telefoonnummers… Klik op dit tabblad om de pagina te openen

KWS: lint/ Info (2) Indien het telefoonnummer van de “patient” (onder Relatie) niet klopt, dient dit doorgegeven te worden aan het onthaal om te wijzigen in het inschrijvingspakket! Klik op het keuzemenu naast Type: Kies Type contact-opname Kies de Relatie van de contactpersoon ten opzichte van de patiënt Vul de waarde in (enkel cijfers voor telefoon- of gsmregistratie) Klik op het keuzemenu naast Relatie: Klik op Voeg toe

KWS: lint/ Dashboard (1) Fout: Probeer opnieuw! Klik op Dashboard om verder te gaan Klik op Dashboard om een overzicht te bekomen Onder de knop Dashboard zitten verschillende overzichten gegroepeerd, zodat vlot gegevens van de patiënt kunnen bekeken worden. Met een Dashboard kan u dus in 1 overzicht verschillende delen van het patiëntendossier bekijken, zonder op verschillende knoppen te moeten klikken.

KWS: lint/ Dashboard (2) Dit is de knop om het overzicht van bestaande dashboards te bekomen Dubbelklik op ISBAR (GRK) Fout: Probeer opnieuw! Klik op “ISBAR (GRK)” om verder te gaan Via een dubbelklik op een van de beschikbare dashboards, navigeert u naar deze pagina

KWS: lint/ Dashboard (3) Via een klik op één van de linkse vakken, navigeert u als het ware doorheen het dossier van de patiënt

De zorgmodule binnen KWS Wanneer u reeds een patiëntendossier geopend hebt, kan u via de knop Zorg, navigeren naar de pagina waar toegediende zorgen kunnen worden geregistreerd voor deze patiënt Zorgmodule (1) De zorgmodule binnen KWS

Zorgmodule (2) Klik op om verder te gaan Ook vanuit het aanwezigheidsbeeld kan men vlot naar de zorgmodule navigeren Selecteer 1 patiënt door 1 maal op de patiëntnaam te klikken. Voor selectie van meerdere patiënten, houdt u de Ctrl-toets ingedrukt en klik tegelijkertijd op de patiëntnaam Zorgmodule (2) Open de zorgmodule na selectie van patiënt(en)door op te klikken

Zorgmodule (3) Rode draad = belangrijke berichten De huidige dag staat blauw gekleurd O = ochtend-shift A = avond-shift N = nacht-shift Bij deze patiënt is nog geen zorgplan ingeladen

Zorgmodule (4) Rode draad = belangrijke berichten Dit is de naam van het zorgplan. Zorgplannen worden ingeladen door de superviserend verpleegkundige Zorgmodule (4) Men kan op 2 manieren uitgevoerde zorgen registreren in de zorgmodule… …door een planning (= geplande zorg) uit te voeren… … of door een nieuwe registratie toe te voegen Geplande zorgen staan cursief Dit is de inhoud van het zorgplan

Dubbelklik op Bloeddruk om de gegevens in te brengen Zorgmodule (5) De velden met een rood kruisje in de linker hoek onderaan het tekstvak, zijn verplichte velden. Dubbelklik op de geplande zorg die u dient te registreren Het is niet mogelijk de registratie te bewaren indien verplichte velden blanco blijven

Klik in het wit tekstvak om diastolische druk in te geven Zorgmodule (5) Klik 1x in het wit tekstvak onder Systolisch om de cijfers in te kunnen typen Indien relevant voor de interpretatie van de waarde kan u bijkomende gegevens aanduiden Het is niet mogelijk om de registratie te bewaren omdat de diastolische druk nog niet is ingegeven Fout: Probeer opnieuw! Klik op “Bewaren” om verder te gaan U kan nu de gegevens bewaren Klik nu op Bewaren om verder te gaan

Klik nu op Bewaren om verder te gaan Hiervoor dient men een rechtermuisklik uit te voeren op de te registreren zorg Vetgedrukte tekst betekent dat er een registratie heeft plaats gevonden Zorgmodule (6) Klik nu op Nieuwe registratie De patiënt heeft een temperatuur van 39°C Registreer de gegevens en bewaar deze Zoals eerder aangegeven kan ook op een andere manier een registratie uitgevoerd worden. Klik daarna via de pop-up op Nieuwe registratie Fout: Probeer opnieuw! Klik op “Bewaren” om verder te gaan Klik nu op Bewaren om verder te gaan

Zorgmodule (7) Vette tekst = ingebrachte registratie Cursieve tekst = geplande zorg Rode tekst = afwijkende waarde Zorgmodule (7)

Soorten planningen 1. Auto herhaal: een automatische herplanning na registratie 2. De planningen worden systematisch voorzien bij de start van het zorgplan. Een registratie vandaag heeft geen invloed op de planning van de volgende dag.

Direct terug naar ‘vandaag’ Tijdsframe planning Navigeer 1 dag terug Ga 1 dag verder 1 week terug 1 week verder Direct terug naar ‘vandaag’

Procedureboek Via de Wikinet pagina van az groeninge kan het procedureboek geraadpleegd worden. Het procedureboek is toegankelijk via een link op de startpagina.

U dient ingelogd te zijn om procedures te kunnen opvragen. Procedures zijn vooraf bepaalde stappen die uitgevoerd moeten worden om op een veilige en efficiënte manier een vooropgezet doel te behalen. U dient ingelogd te zijn om procedures te kunnen opvragen. Procedureboek

Inhoudstabel Module 3: Patiëntgegevens registreren Klik in het vak om de sectie opnieuw te bekijken - Doelstellingen module 3 - KWS: assessment - KWS: anamnese - KWS: info patiënt aanpassen - KWS: dashboard - KWS: zorgmodule - Procedureboek Klik hier om de module af te sluiten