Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC. Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Toolbox Gevaarlijke stoffen
Advertisements

Ongewenste micro-organismen
EDO in het basisonderwijs Educatie voor Duurzame Ontwikkeling in het onderwijs Brussel, 20 januari 2009 Marleen Wouters, Departement Onderwijs en Vorming.
Huid en handschoenen.
GMP and HACCP School Development Project
Thema HACCP
Keukenhygiëne.
Techniek Eigen inhoud rekening houdend met de toepassingsgebieden:
Vernieuwing beroepsgerichte programma’s vmbo
Voedsel/keuken veiligheid
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn.
Op bezoek in het Nationaal Park Lauwersmeer komen jullie met de groep naar Activiteitencentrum De Bosschuur bij Staatsbosbeheer te.
HACCP.
Salmonella.
onhygiënisch werken en de gevolgen
GMP and HACCP in school restaurants School Development Project
© de vries business consultancy, 2008
© de vries business consultancy, 2008
Vieze hygiëne Chinese restaurants blijken erg onhygiënisch te zijn. Ze krijgen waarschuwing. Niet verbeterd boete.
Sensoption Door: Sandra, Roos, Laura, Dorian en Rianne Vak: Crosslab.
Voedselhygiene.
Chineese restaurants onhygiënisch
MVO KENNIS KAART. Werkomgeving Maatschappij Milieu Ketenbenadering Bedrijfsethiek Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Wees slimmer dan de machine
§ 1.2 Sta je samen sterker? Om de consument te beschermen is er niet alleen de Consumentenbond. Er zijn ook wetten en regels waar de aanbieder zich aan.
PERSOONLIJKE VALBESCHERMING
The Doctor Who’s In Sub-Sahara Afrika en Azië sterven er elk jaar kinderen aan diarree. Dat komt omdat erg heel erg gebrek is aan hygiëne is.
Reinigen? Desinfecteren? Steriliseren?
In de herfst op een bankje in het park
Wat doet de voedsel- en warenautoriteit.
Onderwerpen presentatie
onhygiënisch werken en de gevolgen
Goederen en producten H3 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving
Zorg en Welzijn.
ARBEIDS- OMSTANDIGHEDENWET
Bodhi Melieste, Daan van der blom, Mike Krijger.
Strand paviljoen in amsterdam.. Wat is De Voedsel en Warenutoriteit? (NVWA) is een Nederland agenstchap dat bij bedrijven en instellingen moeten opletten.
Eet smakelijk Hoorcollege 4.
Machineveiligheid: Conventionele draaibank
The Doctor Who HUB In Sub-Sahara Afrika en Azië is diarree 1 vaan de belangrijkste doodsoorzaken voor kinder van 5 jaar en jonger. Elk jaar sterven
Voedselveiligheid. Schokkende gebeurtenissen.
Economie.
Onhygiënisch werken.
Vakleer L. van der Meer Hygiëne Vakleer L. van der Meer.
Zorg en Welzijn Door floor.
Algemene Techniek en Handvaardigheid op de Viaan
STIMULEREND KIEZEN Een blik op de wereld van de industrie INDUSTRIE IN BELGIE.
Hygiëne in de keuken.
aanwezigheid station veiligheid actie politie schoonheid advertentie prestatie operatie hoeveelheid moeilijkheid directie dankbaarheid vakantie informatie.
BEROEPSGERICHT PROGRAMMA VOOR BASIS EN KADER
Hoofdstuk 4 Netjes houden van de werkplek en werkomgeving.
REINIGING De winst van Kleentec hygiene.
5.1 Industriële Revolutie Tijd van burgers en stoommachines
Onderhoud lokalen Bedeling maaltijden 1. Evolutie : onderhoud lokalen en bedeling maaltijden gebeuren door eigen personeel (MVD en contractueel)
Duurzaam aankopen van voeding en catering
Media, Vormgeving en ICT Dienstverlening en Producten Zorg en Welzijn
Kinderen kunnen veilig leren en spelen in de kindercentra in vluchtelingenkampen.
Wat is het grootste getal
4.1 Voedsel Jaarlijks groeit de wereldbevolking met mensen.
Introductie Daan Haeyen
Persoonlijke hygiëne.
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Veilig en verantwoord werken
Supermarkt Voedselveiligheid.
Hoofdstuk 3 Eerlijke handel
Duurzaamheid C en D Hoofdstuk 2 People.
HACCP.
Slim park Gemaakt door: Thijmen Lammers, Gerben Suerink en Lars Heijnen Docent: BOS Opdrachtgever: J. van der Geest van de Gemeente Helmond 15 november.
Transcript van de presentatie:

Zorg en welzijn Door : Beau Strauss 3MC

Inhoud O Keukenhygiëne. O Voedsel- en Warenautoriteit. O Wat is labelen O Waaraan moet keukenpersoneel voldoen. O Waar moet je op letten met snijplanken. O einde

Keukenhygiëne O Schoonheid van handen en keukenapparatuur O werkomgeving

Voedsel- en Warenautoriteit O Voedsel- en Waren wet O tabakswet O Veiligheid in parken O Machines, elektrotechnische producten

Wat is labelen O labelen

Waaraan moet keukenpersoneel voldoen O Schone handen O Haar

Snijplanken O Groeven O Desinfecteren O Materiaal O systeem

Einde O Zijn er nog vragen