Oudervereniging t’Warmelinck

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Zoektocht nieuw bestuur
Advertisements

aanbevolen administratieve opzet voor Rotary Clubs
Betrouwbaarheidstypologie
Algemene Ledenvergadering 12 mei 2014 RS. Onze Club TENNIS2TENNIS Van Elkaar en voor Elkaar? WW 5. Visie nieuw Bestuur.
Algemene Ledenvergadering
Organisatievoorstel Voor VVE Domus a mari t.b.v. ALV van 3 April 2014.
Afdelingsvergadering najaar 2010 Afdeling Schermvliegen KNVvL Bestuur en Commissies Vrijdag 5 november 2010 Amrâth Motel Maarsbergen.
Rol medezeggenschapsraad en activiteitencommissie; voor onze kinderen
Algemene Ledenvergadering 19 maart 2014 Woensdag start 20:00 uur.
Huishoudelijk reglement  Doelstellingen  Bestuur  Werkgroepen  Projectverantwoording.
Geoormerkte gelden Geoormerkte gelden zijn gelden die door derden zijn ingebracht in de OVW, waarbij het het doel is om met name genoemde projecten.
De ouderraad Woensdag 17 september 2008 KBS De Ark KBS De Ark van Noach Presentatie De ouderraad Nicolet in ‘t Anker.
Oudercommissie De Terp.
Wat is Het Huishoudelijk Regelement?
Wijkplatform Hoogenhof Oprichtingsvergadering Wijkplatform Hoogenhof Dinsdag 13 november 2007.
Reglement Inwendige Orde Hoofdstuk 1 : Het ontslag van een lid van de Raad van Bestuur. Art.1 Ieder uitgesloten of ontslagnemend bestuurslid kan zich Ieder.
MLT Middenlange Termijn Visie TV De Hulk Bestuursvergadering – 21 Januari 2015.
De MedezeggenschapsRaad Inspraak in beleid. Programma Doel MR Taken en verantwoordelijkheden Samenstelling Werkwijze Inspraak: wat betekent dat voor jou?
OUDERBAR Stefanie Deburchgrave Anne Peeters.
1 sv Borger “nieuwe stijl ” 30 oktober Korte terugblik 15 december 2003 gestart met ondertekenen intentieverklaring Er is een stuurgroep geformeerd.
Agenda 1.Opening 2.Introductie 3.Verslag activiteiten van het afgelopen jaar 4.Financieel verslag en begroting 2014/ Verslag kascommissie 6.Afscheid/
Agenda ALV 2015 Opening Mededelingen Financiën
Algemene Ledenvergadering 8 oktober Inleiding Welkom en opening door de voorzitter van de OV Ingekomen stukken en mededelingen Voorstellen Schooladviescommissie.
ALV SVO Basketball 9 maart Agenda Opening & notulen vorige vergadering Aanstelling Algemeen bestuurslid Financiele situatie met Gemeente Contributie.
Ouderraad Verantwoording 2014/2015 en Begroting 2015/2016 4e Montessorischool De Pinksterbloem.
1. Opening 2. Notulen vorige vergadering 3. Ingekomen stukken.(secretariaat) 4. Bestuursverkiezing. 5. Jaarverslag Financiën en begroting. 6. Vaststellen.
HC Geldermalsen We gaan “verenigen” Bijzondere Algemene Leden Vergadering HCG
Groepsvereniging & Beheerstichting. Je hebt een Scouting groepsvereniging, maar wat nu …….? Kennisnetwerk Scouting Nederland.
Stad Landen Erkeningsaanvraag Sportverenigingen.
Belangenvereniging Personeel LVNL BPLV Informatiebijeenkomst (potentiele) bestuurs- en kaderleden Dinsdag 28 januari uur.
Algemene ledenvergadering – 21 november Verwelkoming door het bestuur Ivo Rumers – Voorzitter Annemarie De Deckers– Secretaris Wim Robersscheuten.
Jaarvergadering DV/DR Maandag 07 maart Agenda Opening Ingekomen stukken Notulen jaarvergadering 20 maart 2015 Jaarverslag dorpsvereniging 2015 Jaarverslag.
Waarom een Probus website? Gerard Vogel (webmaster Probus Tubantia) – Welke informatie mag je verwachten en wat is het nut daarvan? 2.Waar en hoe.
Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is.
Ouderraad RKBS Willibrord. Organogram Bestuur Voorzitter (Nathalie Eberharter) Stelt samen met de secretaris de agenda op voor de vergaderingen Zit de.
NOTULEN Algemene Ledenvergadering Oudervereniging Montini, gehouden op 12 september 2013.
RAT Roverscouts Activiteiten Team Wij 1.Je hebt het dagelijks bestuur. Voorzitter, secretaris, penningmeester en contactpersoon landelijke.
Algemene Ledenvergadering
Bestuursleden en de commissies
Bestuursinformatie avond
Algemene Leden vergadering 2016 Oudervereniging Athena
Cathelijne Uit den Boogaard
Namens de OR ouders/ leden van de Schothorst
Verslag bestuur over maart 2017.
De Medezeggenschapsraad spreekt….
Protocol uitgaven en declaraties
Een nieuwe organisatiestructuur, op weg naar de toekomst
Algemene Leden vergadering 2017
Algemene ledenvergadering 20 oktober 2017
Medezeggenschapsraad
Algemene ledenvergadering 20 oktober 2017
Verenigingsstructuur VV Oerterp
Stichting Ploegefist.
Statuten / oprichtingsactie d.d
Evaluatie Brainstorm avonden & vervolgstappen
Oudervereniging Schooljaar
De KNMO is de koepel voor de Nederlandse amateurmuziek-verenigingen, waarvan de twirl- en majoretteverenigingen een onderdeel zijn. De KNMO is 1 januari.
Oudervereniging van Dijck
WIJ STELLEN U GRAAG DE VRIENDENKRING VOOR Het bestuur van de vriendenkring is sinds dit schooljaar vernieuwd. De Vriendenkring.
Algemene Ledenvergadering
Team Maasdriel Opgeven is geen optie
Team Maasdriel Opgeven is geen optie
Algemene ledenvergadering VVPMT 2018
Algemene ledenvergadering Agenda
Algemene Ledenvergadering
Algemene Leden Vergadering 23 september 2016
Voorstel Statutenwijziging TTW Aanpassing Huishoudelijk Reglement
NVVL Jaarvergadering mei, Amsterdam.
voor actieve vaders en moeders!
WAT DOET DE OR? & WERVING Leden OR + HULPOUDERS
Transcript van de presentatie:

Oudervereniging t’Warmelinck

Bestuur: Het bestuur vervult de taken zoals omschreven in de statuten van de oudervereniging. Zij zorgt tevens voor het organiseren van de jaarlijkse ledenvergadering. Het bestuur van de oudervereniging vergadert minimaal 5 x per jaar. In elke commissie zit minimaal 1 afgevaardigde van het bestuur. Tijdens de bestuursvergadering zullen naast de schoolzaken, ook het verloop en eventuele bijzonderheden van de activiteiten worden besproken. Notulen van deze vergadering zullen alleen worden verstuurd naar de leden van het bestuur. Bij de 1e en de laatste vergadering van het schooljaar zullen alle leden van de oudervereniging worden uitgenodigd. Laatste vergadering gezamenlijke afsluiting van het jaar.

Commissies: Commissies werken via hun eigen draaiboek en organiseren en vergaderen zelfstandig gedurende het seizoen. Zij zijn zelf ook verantwoordelijk voor het opstarten en het organiseren van de diverse activiteiten. Het spreekt voor zich dat de andere leden meehelpen tijdens het evenement (indien nodig). In elke commissie zit 1 afgevaardigde van het bestuur.(met uitzondering van de tuincommissie). Elke commissie dient aan het begin van het schooljaar een begroting in bij de penningmeester. De commissies zorgen zelfstandig voor nieuwe leden. Commissies zijn zelf verantwoordelijk voor het bijhouden en aanpassen van het draaiboek. Commissies zijn zelf ook verantwoordelijk voor de communicatie naar het bestuur en de andere leden van de Oudervereniging.